News Flash:

Ce se intampla cu Sorina, prima sotie a lui Nicolae Guta. Tzanca Uraganu cere ajutor disperat tuturor. „Se zbate intre viata si moarte”

30 Mai 2022
694 Vizualizari | 0 Comentarii
Sorina

In tinerete, Nicolae Guta era admirat de mii e femei care il apreciau pentru stilul muzical si pentru felul lui de a fi. Desi multe sperau la inima manelistului, acesta a avut ochi pentru o singura femeie, pentru Sorina. Cei doi s-au cunoscut in 1999, dar iubirea lor a rezistat doar sapte ani. Acum, femeia nu mai are nicio treaba cu manelistul, iar tot ce ii uneste este pasiunea pentru religie si faptul ca merg la adunarile bisericesti.

Daca inainte purta haine mulate si aparea intotdeauna in fata publicului machiata si aranjata, ca la carte, Sorina nu mai pune acum atat de mult accent pe aspectul fizic si apare pe retelele de socializare in haine largi, inchise la culoare.

De asemenea, Sorina ar fi dezvaluit ca s-a pocait de mai multi ani si de atunci canta la adunarile bisericesti. Sorina si Nicolae Guta s-au cunoscut in anul 1999 si de atunci, timp de sapte ani, au fost de nedespartit. Dupa despartirea de Nicolae Guta, Sorina a trecut prin momente crancene. A cazut in patima alcoolului, dupa moartea cele mai importante persoane din viata ei, mama sa. Acum, Sorina trebuie sa faca un transplant de plamani si sa isi repare si casa care i-a luat foc cu ceva timp în urma.

„Nu am avut posibilitatea sa o repar. Nu am avut posibilitatea sa o repar, pentru ca nu am cantat in lume. Dupa aceea, am inceput iar sa cant si tot nu am mai reusit sa o repar. Si uite asa, m-am imbolnavit. M-am imbolnavit rau de tot cu plamanii, cu inima. Tzanca a inteles gresit, pentru ca se auzea muzica acolo cand vorbeam cu el. Si a inteles gresit Tzanca... Ca trebuie sa fac transplant de rinichi. Dar nu de rinichi. Am la inima probleme si trebuie sa fac transplant de plamani. Asta e din parinti. A avut si mama la fel, a avut BPOC. A avut grad unu, doi, trei’’, a spus Sorina in exclusivitate pentru Antena Stars.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1128 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005133 (s)