News Flash:

Antonia i-a facut praf pe dusmanii sotului ei, Alex Velea. ”Daca spuneam ce stiu, e groasa!”

6 Octombrie 2021
472 Vizualizari | 0 Comentarii
Antonia

In ultima vreme, Antonia si Alex Velea au inceput sa atraga din ce in ce mai multe antipatii, fie din cauza genului muzical pe care l-a abordat artistul, fie din cauza scandalurilor in care sunt implicati. Asa cum si-a obisnuit deja publicul, Antonia mai arunca si ea din cand in cand cu sageti, doar ca este suficient de diplomata incat sa nu dea numele celor care o deranjeaza.

Antonia este din ce in ce mai vocala pe Instagram. Iubita lui Alex Velea nu se mai fereste sa spuna lucrurilor pe nume si a inceput sa arunce cu sageti in online, fara sa dea numele celor vizati, iar asta starneste de fiecare data un val de reactii in randul oamenilor.  


Antonia este una dintre vedetele de la noi care s-au invatat de-a lungul timpului cu fel de fel de rautati gratuite venite din partea publicului. Artista nu obisnuieste sa dea replica la schimb, dar atunci cand simte ca s-a umplut paharul, iubita lui Alex Velea sare la atac. De-a lungul carierei sale si a timpului petrecut in Romania, Antonia a invatat ca diplomatia si principiul ”sa nu raspunzi cu rau la rau” functioneaza cel mai bine. Asta nu inseamna ca nu are si ea o limita. 

Antonia a fost destul de tacuta o perioada, dar si cand a revenit, a revenit in forta. Iubita lui Velea pare ca aduna mai multe lucruri care o deranjeaza si cand simte ca este momentul potrivit, le expune pe Instagram, dar fara sa dea nume. Asta s-a intamplat si acum, cand a scris cateva randuri pe stories, iar replicile ei au ridicat multe semne de intrebare in randul urmaritorilor. ”Aww. Lame ass. Fake ass. Hoes! I hang out with a lot of guys. Daca spuneam ce stiu...E groasa!” a fost mesajul Antoniei, iar cei care l-au vazut cred ca le este adresat fostilor baieti adoptivi ai lui Velea.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1165 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005367 (s)