News Flash:

Madalina Ghenea face ravagii la Hollywood. Ce actor celebru a fost cucerit de romanca noastra?

6 Octombrie 2021
1143 Vizualizari | 0 Comentarii
Madalina Ghenea

Madalina Ghenea a spus demult adio Romaniei si se pare ca a facut alegerea cea buna. Frumoasa romanca face ravagii peste hotare si aproape ca nu este persoana care sa nu stie relatiile ei cu barbati celebri. Madalina nu duce deloc lipsa de propuneri de la barbati, iar acum, se poate lauda cu o noua cucerire. Un nou actor de la Hollywood este cucerit de frumusetea Madalinei si deja a facut primul pas si au iesit la intalnire.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Madalina Ghenea este una dintre cele mai frumoase romance. Madalina a facut mereu ravagii in randul barbatilor celebri din lume, iar acum, dupa ce l-a uitat definitiv pe Gerard Butler, modelul a cucerit un alt actor cunoscut de la Hollywood.


Madalina Ghenea face senzatie peste hotare. Romanca noastra a facut o noua cucerire care le va face pe multe femei geloase. Madalina si Jared Leto, cunoscut pentru rolul lui Joker din ”Suicide Squad” au iesit la date la unul dintre cele mai sofisticate restaurante de la Hollywood. Jared Leto a iesit cu Madalina la restaurantul La Risacca 6 si nu s-a prezentat cu mana goala, ci i-a adus un trandafir romancei. 

Madalina Ghenea a jucat intr-un film alaturi de Lady Gaga, iar asta este o realizare. Madalina stie asta si este profund recunoscatoare echipei ”House of Gucci”. Cei din productie au sesizat asemanarea ei cu Sophia Loren, asa ca au decis sa ii ofere acest rol. ”In cele din urma pot spune asta, am tinut acest secret profesional vreme de cinci luni. De fiecare data cand am auzit sau am citit ca sunt conectata cu acest proiect si cu Sophia Loren, ma simteam de parca as fi comis o crima. Ca sa fie clar, este pentru prima data cand vorbesc despre proiect, am fost socata sa vad ca scena mea deschide trailerul si sa vad ca impart ecranul, chiar si pentru cateva secunde, cu acesti monstri sacri. Viata este atat de ciudata! Merit asta!? Tot ce pot spune este ca sunt atat de mandra ❤️???? Multumesc pentru aceasta oportunitate care mi-a schimbat viata, zeule Ridley Scott”.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1183 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007008 (s)