News Flash:

Emy Alupei si-a facut cont de OnlyFans. Nu este singura vedeta care face bani din platforma pentru adulti

24 Decembrie 2021
1309 Vizualizari | 0 Comentarii
Emy Alupei

Vedetele au gasit unde sa isi posteze pozele care sunt prea deocheate pentru Facebook sau Instagram. Mai mult, pot face si bani, nu doar vizualizari. Este vorba despre platforma OnlyFans, care a castigat multi adepti si in tara noastra, in randul persoanelor publice. Printre acestea se numara Mihai Traistariu, Emy Alupei, Alex Stremiteanu de la "X Factor" sau Emanuel Neagu de la "Survivor".

La inceput vedetele au luat-o in joaca, insa acum OnlyFans a devenit o afacere buna pentru ele. Utilizatorii platformei trebuie sa aiba peste 18 ani, sa detina un card si un cont, si astfel au acces la pozele explicite ale vedetelor preferate, in schimbul unui abonament lunar, care variaza intre 4.99 si 49,99 de dolari.
Emy Alupei continua sa surprinda pe retelele de socializare! De data aceasta, vedeta si-a facut cont de OnlyFans si a tinut sa stie toata lumea. Astfel, fosta concurenta de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” a dat ”zvon” in mediul online ca si-a deschis cont pe celebra aplicatie OnlyFans, acolo unde oricine poate posta fotografii in ipostaze foarte sexy, privite doar de cei care dau banul jos.

Asa cum nu a mai pozat niciodata, Emy s-a imbracat foarte sexy si a postat primele fotografii. Intai a facut-o pe pagina ei de Instagram, acolo unde a dorit sa-si faca putina reclama, redirectionandu-si fanii spre contul de OnlyFans., informeaza Click si Wowbiz.

Emy Alupei, prima romanca ajunsa in finala show-ului ”The Challenge” produs de MTV s-a intors acasa cu 50.000 de dolari, dupa ce a ratat marele premiu in valoare de 1.000.000 de dolari. Romanca s-a clasat pe locul 3 alaturi de partenerul ei din finala, americanul Devin Walker, insa cei doi castigatori au decis sa imparta premiul cu ceilalti concurenti aflati pe podium.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005915 (s)