News Flash:

Dupa zeci ani de divort, Monica Gabor si Irinel Columbeanu si-au impartit averea

12 Noiembrie 2021
487 Vizualizari | 0 Comentarii
Irinel Columbeanu

Monica Gabor a devenit cunoscuta in peisajul monden de la noi dupa relatia cu afaceristul Irinei Columbeanu. Bruneta a dus o viata de lux in vila de la Izvorani si nu i-a lipsit nimic, niciodata.

Relatia dintre Irinel si Monica a fost mereu expusa pe micul ecran, cei doi avand chiar si propria emisiune in care le aratau fanilor momente din viata lor. Din pacate, povestea lor de dragoste nu a fost una cu final fericit, Monica parasindu-l pe afaceristul de la Izvorani cand i-a fost lumea mai draga.

Timp de patru ani au fost implicati in procese, iar acum partajul judiciar dintre Monica Gabor si Irinel Columbeanu s-a incheiat. Judecatoria Buftea a luat o decizie in ceea ce priveste averea fostilor soti, astfel ca cei doi au urmeaza sa imparta un teren de cateva mii de metri patrati situat in Ciolpani, Ilfov.


In ceea ce o priveste pe Monica Gabor, Irinel Columbeanu da de inteles ca a fost cea mai importanta relatie din viata lui, ba chiar o si lauda, spunand ca are o educatie aleasa si ca este descurcareata, dovada clara fiind viata ei de acum, din America, alaturi de milionarul Mrs. Pink, dar si modul in care Irinuca este crescuta.

Era o fata deja bine educata, nu tatal meu a invatat-o limba romana. Este un om destept, mi-am dat seama din 2016, cand am fost acolo. Aceasta parere mi-o mentin si acum, uitandu-ma la efectele acestei educatii asupra fiicei mele”, a mai adaugat fostul milionar despre fosta lui sotie.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1136 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004541 (s)