News Flash:

TOP beneficii pe care le ai daca inchiriezi schele metalice, in loc sa le cumperi

23 Iunie 2022
430 Vizualizari | 0 Comentarii
schela de inchiriat

Piata echipamentelor si a materialelor de constructii este in continua schimbare, pe fondul evenimentelor ultimilor ani. Preturile sunt permanent in crestere, iar antreprenorii din acest domeniu cauta solutii pentru a-si eficientiza costurile cat mai mult.

In acest context, furnizorii de echipamente vin in intampinarea firmelor de constructii cu servicii premium de inchiriere, la pachet cu multiple avantaje. Afla ce beneficii ai daca optezi pentru inchirierea de schele metalice si de ce e mai rentabil, din toate punctele de vedere.  

1.    Scapi de costurile pentru depozitare

Mai ales daca executi lucrari de constructii in mai multe locatii din Romania, trebuie sa iei in calcul costurile de depozitare pe care le implica mobilitatea. De cele mai multe ori, acestea se ridica la sume foarte mari, care scad rentabilitatea. Solutia de inchiriere te scapa de aceste costuri extra, intr-un mod simplu si rapid. Poti inchiria schele metalice (de fatada, de interior, mobile etc) , dar si alte tipuri de echipamente, de la sisteme de cofrare si popi metalici, pana la macarale, autoridicatoare, automontante si multe alte utilaje. 

2.    Poti beneficia de avantajele echipamentelor de ultima generatie

Prin inchiriere, poti avea acces – permanent – la echipamente de ultima generatie, care te vor ajuta sa avansezi rapid in lucrarile tale si sa respecti termenele stabilite. Fiecare noua zi pe santier aduce costuri aditionale, pe care le poti reduce prin utilizarea utilajelor si a echipamentelor ultra-moderne. Optand pentru serviciile de inchiriere, ai acest avantaj, fara a fi necesar sa investesti sume semnificative in achizitii. Daca personalul din echipa nu are cunostine pentru utilizarea echipamentelor, primeste asistenta tehnica.

3.    Ai transport gratuit si supervizare din partea expertilor

Un alt beneficiu care impacteaza in mod direct costurile finale ale unui proiect este asigurarea gratuita a transportului si a serviciilor de supervizare oferite din partea expertilor. Nu toate companiile de inchiriere asigura acest avantaj, insa exista furnizori de top care il includ in pachetul de beneficii, cu care merita sa colaborezi. Informeaza-te si gaseste acele firme de inchirieri care dispun de personal specializat si te pot ajuta in proiectele tale, indiferent de anvergura lor. Astfel, iti vei optimiza costurile rapid si sigur.

4.   Siguranta muncitorilor nu a fost niciodata atat de usor de obtinut

Orice constructor sau dezvoltator imobiliar este obligat sa asigure, fara compromis, cel mai inalt grad de siguranta al muncitorilor de pe santier. Atunci cand vorbim despre lucrari la inaltime, este cu atat mai important, pentru ca riscurile de accidentare sunt majore. Atunci cand primesti asistenta tehnica in montajul schelelor metalice de ultima generatie, consultanta specializata si suport, scapi de orice motiv de ingrijorare in privinta riscurilor cauzate de echipamente. In plus, ai acces la structuri metalice de top.

Opteaza pentru serviciile de inchiriere schele metalice oferite de Lucinvest.ro si ai toate avantajele

Lucinvest.ro este o companie de top, care asigura servicii premium de inchiriere schele metalice, dar le si comercializeaza. Astfel, poti inchiria sau poti cumpara o schela metalica in cele mai favorabile conditii.

Expertii din cadrul acestei companii iti ofera toate avantajele, incepand cu transportul gratuit, si pana la asistenta tehnica in montaj si servicii de consultanta fara costuri aditionale. De asemenea, e bine sa stii ca cei de la Lucinvest.ro au cele mai moderne echipamente de pe piata, si nu doar schele metalice. Merita!

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1162 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006864 (s)