News Flash:

Doliu in familia lui Florin Dumitrescu. Cheful nu isi revine din soc. “Drum lin catre cer”

14 Februarie 2022
879 Vizualizari | 0 Comentarii
Florin Dumitrescu

Florin Dumitrescu si familia lui nu trec prin cele mai bune momente. Din nefericire, unul dintre cei mai apropiati oameni ai sufletului sau s-a stins din viata, iar vestea l-a dat total peste cap.

Azi, tatal Cristinei, sotia lui Florin Dumitrescu, s-a stins din viata. Se pare ca barbatul era destul de bolnav si suferise mai multe interventii. Din pacate, organismul lui nu a mai rezistat si a cedat. Cristina a postat un mesaj emotionant pe retelele sociale, acolo unde si-a manifestat regretu, dar si iubirea profunda fata de tatal ei.

„Azi dimineata, taticul meu bun a plecat spre Ceruri! In urma mai multor operatii, organismul lui a cedat, dar nu inainte de a ne astepta ca sa ajungem la el. Il priveam cu dragoste si neputinta incercand sa gasesc orice ajutor pentru a-l face bine si a-l aduce acasa… El voia acasa! 
E inca un soc si nu pot sa cred ca scriu aceste randuri, dar tati nu mai e si doare rau de tot!

Vreau doar sa va spun ca noi toti avem tendinta de a ne lasa dusi de valul vietii si cateodata uitam ce e cu adevarat important. De azi pe ecranul telefonului meu nu o sa mai apara ca ma suna TATI si tremur si plang pentru ca imi dau seama ca nu o sa-l mai aud niciodata spunand “Ce faci ciocarlia mea?”. Va rog, bucurati-va de ai vostri cat ii aveti!

Drum lin spre lumina Bubulica! Te iubesc nespus de mult si iti multumesc pentru tot ce am de la tine: amintiri, invataminte, nasul carn, caracterul, si multa iubire! Cine l-a cunoscut, cine a ras la glumele lui, cine a baut o palinca cu el, cine s-a bucurat sa il aiba ca familie si prieten, amintiti-va de el! Esti atat de iubit, Bubulica al meu!”, a scris Cristina Dumitrescu pe retelele de socializare.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1262 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006578 (s)