News Flash:

Ioana Ginghina, primele detalii despre nunta. Cand va avea loc marele eveniment

14 Februarie 2022
433 Vizualizari | 0 Comentarii
Ioana Ginghina

Ioana Ginghina este pregatita ca anul acesta sa faca marele pas alaturi de iubitul ei. Pentru fosta partenera a lui Alexandru Papadopol a fost destul de gaseasca pe cineva care sa fie compatibil cu ea si care sa se inteleaga de minune si cu fetita ei din casnicia anterioara.

Ioana Ginghina nu mai avea nicio speranta ca isi va intalni sufletul pereche, dar se pare ca soara a surprindere. Actrita l-a cunoscut pe actual ei iubit, Cristi Pitulice, printr-o intamplare fericita si prin intermediul unor prieteni comuni. Ioana avea nevoie de serviciile afacerii pe care o detine Cristi si, astfel, dupa mai multe conversatii au ajuns sa realizeze ca se plac.

Lucrurile intre ei au decurs extrem de repede si au ajuns sa se completeze mai bine decat se asteptau. Cei doi au decis sa faca pasul cel mare doar ca, momentan, asteapta sa se linisteasca situatia pandemica. Ioana nu este focusata foarte mult pe nunta, mai ales ca a mai trecut printr-o astfel de experienta, dar realizeaza ca nu trebuie sa il mai piarda pe iubitul ei.

Nunta noastra depinde de niste prieteni care ne-au cerut sa le fim nasi, si ei nu s-au gandit la o data cand se vor casatori. Deci noi trebuie sa o facem inaintea lor. Ei vor nunta serioasa, cu locatie, cu tot tacamul, sunt la prima lor nunta. Eu vreau o nunta cu prieteni si petrecere. Am domnisoara de onoare, pe Ruxi, copilul meu”, spune actrita, potrivit Click!''

Aici este ceva ce nu credeam ca exista. Nu credeam ca voi gasi un barbat care sa-mi ingrijeasca atat de frumos copilul. Activitatile lor sunt temele la fizica, matematica, discutii pe teme istorice, geografie, insa ce facem in fiecare weekend si nu am facut pana acum este ca ne jucam”, a povestit Ioana Ginghina pentru Viva.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1241 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006127 (s)