News Flash:

Loredana Groza, trasa la raspundere din cauza pozei cu Adrian Minune. “Iti ajunge la…”

14 Februarie 2022
640 Vizualizari | 0 Comentarii
Loredana Groza

Loredana Groza este cunoscuta in mediul online datorita ipostazelor provocatoare in care se afiseaza. De data asta, diva s-a pozat in compania lui Adrian Minune, iar imaginea a starnit un intreg val de reactii. Cei care au vazut-o nu s-au putut abtine si au tinut sa ii atraga atentia juratei de la „X Factor”.

Loredana Groza si Adrian Minune au fost invitati in Dubai la un eveniment privat. Spectacolul celor doi a fost senzational, Loredana s-a urcat pe mese si a intretinut atmosfera intreaga seara. Internautii au felicitat-o pentru concert si pentru voce, dar nu au putut sa nu se lege de poza pe care aceasta a postat-o cu putin timp inainte de incepe show-ului.


Lori din Onesti, asa cum ii place sa se alinte nu a putut rata ocazia si a imortalizat momentul alaturi de Adrian Minune. Inutil sa spunem ca diferenta de inaltime dintre cei doi a creat o intreaga dezbatere in mediul online, acolo unde urmaritorii au acuzat-o pe Loredana ca l-a pus pe manelist intr-o ipostaza stanjenitoare.

Ca de obicei, fanii s-au impartit in doua tabere: cei care ii complimentau pe cei doi si le transmiteau ca de abia asteapta sa lanseze o piesa impreuna si celalta tabara care o puneau la zid pe Lorendana. Fanii au fost nemultumiti de faptul ca, din cauza inaltimii, Adrian Minune ajungea cu capul fix in zona sanilor artistei. Mai mult, ca poza sa fie si mai provocatoare, Lori l-a sfatuit pe manelist sa ii ridice piciorul. Imaginea a strans mii de aprecieri in mediul online.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1259 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005283 (s)