News Flash:

Adevaratul motiv pentru care Laurentiu Reghecampf nu s-a prezentat la divort. “Nu ma intereseaza”

11 Februarie 2022
643 Vizualizari | 0 Comentarii
Anamaria si Laurentiu

Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf sunt in plin divort. Cei doi nu par ca isi dau prea mult silinta pentru a scapa, legal, unul de celalalt. Pana acum, fostii sot au avut o infatisare oficiala in fata instantei, dar niciunul dintre ei nu s-a prezentat la termenul stabilit.

Anamaria Prodan si Laurentiu paseaza vina de la unul la altul. In timp ce Reghecampf a pastrat mereu linistea si a vorbit doar atunci cand a simt ca are ceva de spus, Anamaria a fost la polul opus. Sexy impresara a aruncat cu vorbe dure la adresa fostului ei sot si a actualei iubite in podcastul lui Codin Maticiuc. Se pare ca acesta a fost si unul dintre motivele pentru care Laurentiu a ales sa ne se prezinte la toate chemarile in fata instantei de judecata.

Nu aveam de ce sa mergem, astazi. Adica, eu nu aveam, restul nu ma intereseaza. Nu stiu ce face Anamaria. Este vorba doar de divort, sper sa se rezolve cat mai repede.

Nu vad niciun motiv ca sa se prelungeasca. Nu am cerut partaj, nu am cerut absolut nimic. Am cerut doar sa divortez de Anamaria, lucru care, cred eu, este simplu.

Nu poate nimeni sa fie tinut cu forta de cineva… Alte discutii nu sunt acum.”, a declarat Laurentiu Reghecampf, potrivit celor de la playsport.ro.

Nici Anamaria Prodan n-a fost un exemplu in acest caz, caci oricat de mult ar vrea sa scape de Reghe, nici ea nu s-a prezentat.

„Eram pregatita sa plec la Buftea, dar avocatii au avut COVID, asadar am decis sa ma fac frumoasa pentru ca diseara avem petrecere. Va pup.”, a transmis Anamaria Prodan, prin intermediul contului ei de Instagram.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1260 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006029 (s)