News Flash:

Constantin Enceanu o face praf pe sora lui Petrica Matu Stoian. “Abereaza!”

14 Februarie 2022
427 Vizualizari | 0 Comentarii
Constantin Enceanu

Dupa moartea lui Petrica Matu Stoian, apele sunt mai agitate ca niciodata. Acuzatiile curg intr-o parte si-n alta, iar acum, personajele unui nou scandal sunt Constantin Enceanu si sora regretatului interpret.

Constantin Enceanu este din ce in ce mai nemultumit de atitudinea surorii bunului sau prieten, Petrica Matu Stoian. Maria Tarchila are de gand sa mosteneasca casa de la Craiova a interpretului, iar asta l-a facut pe Enceanu sa ia foc si sa ii transmita femeii un mesaj cat se poate de clar.

Maria nu stie ce vorbeste, abereaza, nu are cum sa mosteneasca imobilul din Craiova. Ea a declarat ba ca acea casuta, in care a locuit Petrica, in ultima parte a vietii, si in care s-a tinut si parastasul, este a fratelui ei, ba ca e de patrimoniu, a statului. Sa fie foarte clar! Casa e a lui Doru Gusman, el si sotia lui au muncit in strainatate si au cumparat aici, in Craiova, inainte de Revolutie. Pe atunci, nici nu se stiau cu Petre”, a marturisit Constantin Enceanu, pentru playtech.ro

„Casa nu e de patrimoniu si nici a lui Petre nu era, cum tot zice Maria. Sa fie clar! Casa e a impresarului Doru Gusman, el a cumparat-o inainte de Revolutie. Doru l-a lasat pe Petre sa locuiasca acolo”, a spus interpretul.

Sora lui Petrica Matu Stoian a adus acuzatii grave la adresa lui Doru Gusman, dar au decis sa faca pace in urma cu o saptamana, la parastasul de trei luni a regretatului artist.

Doru i-a oferit doua camere si o baie. Iar cum Petrica tot spunea ca e casa lui, in interviuri, Doru a lasat lucrurile asa, a tacut din gura, pentru orgoliul prietenului sau, sa nu zica lumea ca e sarac. Maria zice ca vrea tot din casa. Poate lua doar hainele lui Petrica. Femeia aceasta s-a tot certat cu Doru, dar, surpriza, la parastasul de sambata trecuta, ziceai ca e imparateasa! Era total schimbata, nu mai avea chef de scandal”, a adaugat artistul.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1180 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005510 (s)