News Flash:

Oana Roman, tuna si fulgera in online. Vedetei i-a fost furata identitatea si se fac escrocherii in numele ei

13 Aprilie 2022
312 Vizualizari | 0 Comentarii
Oana Roman

Oana Roman este foarte suparata. Vedeta s-a saturat sa treaca prin situatii neplacute din cauza celor care se folosesc de numele ei din online pentru a face escrocherii. Oana nu este singura in aceasta ipostaza. In urma cu cateva zile, Adda a trecut prin aceeasi situatie si tocmai de aceea toate trag un semnal de alarma ca fanii sa nu cada in plasa celor rau intentionati.

''Aceasta este o inselatorie. Un fake oribil. Au furat poza in care aveam in mana o crema si au pus o declaratie 100% falsa. E ceva penal. Este o mizerie si va rog, sa nu cadeti in capcana. Se folosesc de numele si imaginea mea in mod fals. Mint si fac escrocherii. Nu am folosit in viata mea acele produse. Mi-au furat si modificat poza. Totul este o inselatorie'', a declarat Oana Roman pe retelele de socializare.

Practica aceasta este foarte intalnita in mediul online si pare mai mult a fi o intreaga retea care incearca sa faca bani multi cu minim de efort. Cei care apeleaza la astfel de escrocherii fac ca totul sa para cat mai realist, astfel ca cei care vad imaginile sa nu isi puna niciun semn de intrebare. In principal, astfel de tehnici sunt folosite in cazul pastilelor de slabit, al dietelor si al altor medicamente care promit rezultate minune in cateva zile. Adda a fost si ea pe lista. Vedeta s-a saturat deja sa isi vada imaginea pe tot internetul, asa ca le-a transmis tuturor sa nu creada tot ceea ce vad.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1236 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004304 (s)