News Flash:

Dani Otil, acuzat ca face afaceri mana in mama cu primarul Capitalei. Cum se apara prezentatorul

4 Iulie 2022
461 Vizualizari | 0 Comentarii
Dani

Stiu ca Facebook nu e un loc potrivit pt asta, dar pt ca suntem atacati gratuit si fara minime verificari, din cand in cand, pana justitia face lumina, voi publica si aici????:
Referitor la articolul “Cum si-a spalat Dani Otil pacatele in fata lui Nicusor Dan: doar bad boys au cafenea in Herastrau fara autorizatie! Din 4 iunie 2022, va precizam urmatoarele:
Articolul este scris in mod voit ca un atac rautacios la o persoana si nu la actiunile unei companii, punandu-se accent pe persoana publica Dani Otil, fara a se face o minima verificare la ALPAB/Primarie sector, etc. Orice adresa spre cele de mai sus ar fi demonstrat cu usurinta faptul ca “locatia din spatele cladirii” unde se afla restaurantul “The Grill” este inchiriata cu acte de o alta firma(de foarte mult timp). Asadar, orice constructie, amenajare, investitie NU ARE NICIO LEGATURA cu restaurantul “The Grill” sau cu cei doi asociati mentionati in articol.
Suntem convinsi ca efectul articolului a fost deja produs si ca acest drept la replica repara foarte putin, insa ne dorim ca macar redactia dvs sa cunoasca informatiile reale.
Trecand la subiectul urmator, anume “cafeneaua Inpresso” din PARCUL HERASTRAU. Legatura intre Dani Otil (care nu este singurul actionar) si Nicusor Dan este o supozitie ce nu are nici macar logica. Se spune in articol ca primarul general il ajuta sau l-a ajutat pe Dani sa construiasca sau sa dezvolte locatia. In realitate, sub mandatul lui Nicusor Dan s-au intamplat cele mai multe controale, unele chiar de o “ferocitate” greu de explicat pentru un bussines nou, la inceput ce a transformat un wc public/deposit dezafectat si in paragina in cee ce se vede acum. (atasam fotografii). Autorizatiile au fost controlate in amanunt, s-au facut masuratori, etc.
Autorizatia de constructie a fost obtinuta dupa 18 luni de asteptare si chirii platite, probabil cel mai mult timp fiind petrecut de dosar la “cultura”. A spune ca autorizatia de constructie a fost obtinuta fraudulos in aproape doi ani(nu in doua luni) si ca un wc deteriorat e un “momument” sunt doar o supozitii rautacioase. Fotografiile si filmarile facute inainte de inceprea constructiei arata ca edificiul era intr-o stare avansata de depreciere, tavanul riscand sa cada oricand. Cladirea era un magnet pentru personae fara casa, caini, pisici, etc. Primele echipe de muncitori au scos nenumarate seringi, prezervative, tuburi de vopsea pentru grafitti din locatie. Consideram ca edificiul a schimbat total aspectul zonei in present.
Mai multe sesizari contesta aparitia cafenelei Inpresso evocand, in principiu doua motive: unul este supozitia ca pe locul cladirii nu se afla nimic, al doilea, acela ca s-au taiat copaci pentru a face loc constructiei. Cladirea foloseste amprenta vechii constructii, iar pergolele retractabile ocupa un perimetru pentru care s-au facut filmari, fotografii inca de la semnarea primului contract. Pentru aceasta constructie nu a fost dat jos nici macar un arbust.
Facem aceste precizari pentru ca “Inpresson Lounge” este o afacere ce a prins viata in pandemie, intre doi primari generali cu meciurile si divergentele lor, fix in perioada in care primarul de sector a declarat razboi afacerilor ilicite din zona Herastrau. Salutam si sustinem orice actiune pune capat unor activitati ilegale ale antreprenorilor, insa includerea “Inpresso Lounge” pe aceasta lista este una inertiala si greu de explicat. 
Ne adresam dvs prin acest drept la replica tocmai pentru ca asemenea articole ne fac si mai mult rau, intr-o perioada grea pentru sectorul HORECA.
Va multumim si va stam la dispozitie pentru informatii suplimentare.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1262 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006829 (s)