News Flash:

Radu Pietreanu, declaratii cu lacrimi in ochi despre cancer. „Pe lumea cealalta e liniste”

4 Iulie 2022
468 Vizualizari | 0 Comentarii
Radu

Radu Pietreanu nu are nevoie de prea multe prezentari. Desi a fost mereu responsabil cu voia buna si cu umorul, viata i-a dat o lovitura care l-a transformat total. Actorul a fost diagnosticat cu cancer, iar acum vrea ca povestea lui de viata sa fie un exemplu pentru altii.

Radu Pietreanu stie cat greu te poate lovi viata. Cand nici nu se astepta, actorul a primit un diagnostic care a picat ca traznetul asupra lui si a familie sale. Radu a avut cancer la plamani, iar aceea perioada a fost cea mai sumbra din viata lui. Tot atunci, acesta a simtit cum a murit pentru cateva secunde.

„Pot sa fiu un exemplu pozitiv pentru cei care o patesc. Am avut cancer la plamani. Am intrat in depresie. Cand am auzit de cancer, nu stiam prea multe. Am si murit un pic, un minut sa zic asa. Pe lumea cealalta e o liniste… Eu vreau prieteni, vreau galagie. Cand m-am intors, trecusera trei saptamani pe pamant. Eram un cadavru care a stat trei saptamani pe o canapea, fara sa vorbeasca, fara sa manance, fara sa nimic. Slabisem 36 de kilograme. De la 96 kg, aveam 60. Cand m-am ridicat, am facut doi pasi, am cazut. Nu mai aveam carne intre piele si os”, i-a povestit Radu Pietreanu lui Micutzu. 
 

„M-am dus la tratamente, m-am facut bine. Aflasem de boala in vara. Prin octombrie m-am facut bine. Am pus mana pe chitara dupa trei saptamani, desi am zis ca nu ma mai intereseaza scena. (…) Mai mult de 20 de minute nu rezistam pe scena. Incet, incet, mi-am revenit, am reinceput turneele. De fapt, asta ma tine in viata, energia pe care am dezvoltat-o de-a lungul vietii. Linistea aia pe care am simtit-o atunci nu e buna. Linistea aia arata ca ai iesit din scena, ai iesit din rol, ai iesit din viata. Trebuie sa faci ceva”, a adaugat Pietreanu. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1248 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005340 (s)