News Flash:

Delia si povestea din spatele piesei „OTZL GLTZ”. De ce spera artista ca va reveni pe val cu aceasta melodie

31 Mai 2022
298 Vizualizari | 0 Comentarii
Delia

Delia a socat pe toata lumea cu piesa lansata pe 28 mai 2022, "OTZL GLTZ". Artista ne ofera o combinatie de muzica de petrecere cu rock si transforma total imnul echipei de fotbal Otelul Galati. Ce a iesit? O piesa de Trending, cu un clip pe masura.


"OTZL GLTZ" este o surpriza si pentru ca Otelul Galati nu a mai fost in Liga 1 de ceva vreme si Delia teoretic nu e fana a echipei, fiind nascuta in Bucuresti.


Acest single preia imnul galeriei Otelul Galati, ii adauga un pic de fler balcanic, un refren catchy si cateva beat-uri rock, cu chitara aferenta. Clar se va auzi la concertul Rockadelia live de la inceput de iunie. Delia nu e la primul flirt cu rock-ul, dand semne ca abordeaza si acest gen odata cu piesa "Arunca-ma" lansata la inceput de an 2020. Videoclipul "OTZL" este regizat de catre San, cu Alexandru Murean ca DOP.


Clipul este in egala masura episod de "Atletico Textila" si aduce o Delia devenita Tina Turner din "Mad Max" editia de Galati, cantand pe stadion, inconjurata de suporteri. E si un al doilea plan al povestii, cu baieti nervosi in bar, care vad meciul echipelor preferate si se imbrancesc. Gurile rele spun ca e vorba despre un derby cu Dacia Unirea Braila sau Dunarea Galati.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1277 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008532 (s)