News Flash:

De la tinta glumelor la „Chefi la cutite”, la vedeta propriei emisiuni. Cine este Amalia Bellantoni, poreclita „sicilianca lui Scarlatescu”

5 Ianuarie 2022
1024 Vizualizari | 0 Comentarii
Amalia Bellantoni

Amalia Bellantoni a cunoscut faima acum cativa ani, atunci cand a participat la „Chefi la cutite”. Sicilianca a iesit imediat in evidenta datorita excentricitatii sale, dar si datorita faptului ca dorea mereu sa se afirme. Cei de la „Chefi la cutite” au glumit mereu la adresa ei, dar Amalia nu a pus la suflet nicio vorba rea. Mai mult, aceasta a demonstrat ca si reclama negativa e tot reclama, iar acum a ajuns sa aiba propria emisiune la Antena Stars.

Amalia Bellantoni este o fosta stewardesa si sotie de bucatar. Romanca este casatorita cu un bucatar sicilian, alaturi de care are doi copii. Sotul sau a primit chiar titulatura de Ambasador al bucatariei siciliene in lume. Pentru ca a starnit atat de multe controverse, fosta concurenta Chefi la Cutite si-a atras antipatia tuturor telespectatorilor. Totusi, ea a avut parte de o experienta extrem de neplacuta, atunci cand a fost agresata fizic. Amalia Bellantoni a fost batuta langa restaurantul pe care romanca si sotul ei italian il au in Capitala, pe strada Matasari.

„Acest reality show vine intr-o perioada cum nu se putea mai potrivita pentru familia nostra! Dupa o perioada indelungata cu activitati restranse, din cauza pandemiei, o luam de la capat si ne intoarcem la origini si nu oricum, ci in adevaratul sens al cuvantului.

Astfel, la La Famiglia, cu Amalia Bellantoni, in fiecare sambata, de la 16:00, la Antena Stars, telespectatorii ne vor putea urmari in activitati dintre cele mai diverse – cresterea animalelor, plantarea legumelor pentru business si nu numai, diverse activitati din zona productiei de mozzarella – inclusiv mulsul animalelor pe care acum ceva timp nici macar nu m-as fi gandit ca le-as fi putut vedea in vecinatate, daramite sa stau in preajma lor.

Sotul meu, Domenico Bellantoni, nominalizat de catre Guvernul Siciliei ca bucatar ambasador al Siciliei in lume, nici el nu s-ar fi gandit vreodata ca va ajunge sa dea de mancare si sa curete la porci, sa caute oua prin cuibare sau sa scoata magarii la plimbare! Intreaga aventura va putea fi urmarita la Antena Stars, asa ca va invitam alaturi de noi!”, a marturisit vedeta pentru fanii ei care abia asteapta sa o vada in aceasta conjunctura.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1162 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005618 (s)