News Flash:

Cum se inteleg Nea Marin si Liviu Varciu in spatele camerelor de filmat. „Asa cum ne stiti”

5 Ianuarie 2022
518 Vizualizari | 0 Comentarii
Nea Marin si Liviu Varciu

Nea Marin si Liviu Varciu formeaza unul dintre cele mai simpatice cupluri de personaje de pe TV. Cei doi se tachineaza mereu si de fiecare data cand se intalnesc ies scantei. Fanii ii adora pentru felul in care interactioneaza si ii apreciaza pentru simtul umorului pe care il au mereu la ei. Liviu si Nea Marin nu interactioneaza doar in fata camerelor de filmat, ci si in afara lor si au legat o prietenie greu de descris in cuvinte.

Nea Marin a revenit recent pe micile ecrane cu emisiunea „Poftiti pe la noi: Poftiti prin tara” cu materiale filmate in vara anului 2020, inainte ca acesta sa fie diagnostic cu Covid. Atunci, filmarile s-au oprit pentru o perioada si au fost reluate in 2021. Chiar daca materialele sunt mai vechi, din peisaj nu puteau sa lipseasca Liviu si Andrei, doi dintre vechii prieteni ai lui Nea Marin. Asa cum era de astepatat si in acest sezon, Nea Marin si Liviu se tachineaza in continuare.

Nea Marin si Liviu Varciu au avut intotdeauna o relatie speciala in emisiunile la care au participat, insa putina lume stie cum se inteleg acestia atunci cand langa ei nu se afla nicio echipa de productie. Se pare ca cei doi pastreaza tensiunile amuzante, chiar si in momentele in care sunt singuri. Moderatorul de la Antena 1 recunoaste ca il cunoaste foarte bine pe artist, iar din acest motiv se si tachineaza de fiecare data cand au ocazia. Intrebat care este relatia pe care o are cu fostul membru al trupei L.A., Nea Marin a raspuns.

„Cum ne stiti! Ca soarecele si pisica! De la inceput am fost asa si cred ca asa o vom tine cat vom fi pe pamant. Noi nu putem sa fim altfel, caci ne cunoastem unul pe celalalt foarte bine, iar Liviu stie cum reactionez eu si cauta mereu sa ma incurce.', a spus acesta pentru Click.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1121 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005083 (s)