News Flash:

Cum gestioneaza Mihaela Radulescu relatia la distanta pe care o are cu Felix Baumgartner. „Are nevoie de mine, altfel ar fi dezastru”

5 Ianuarie 2022
514 Vizualizari | 0 Comentarii
Mihaela si Felix

Mihaela Radulescu este foarte asumata atunci cand vine vorba de viata personala. Anii pe care i-a petrecut in lumina reflectoarelor au invatat-o pe Mihaela ca sinceritatea este una dintre armele care ii cucereste instant pe fani. Diva nu vorbeste prea des despre relatia pe care o are cu Baumgartner, dar si atunci cand o face, o face fara sa se ii pese de consecintele pe care le-ar putea genera replicile ei.

Avand o relatie de lunga durata, multi s-au intrebat de ce nu se casatoreste pentru a duce totul la un alt nivel, asa ca acum a venit timpul ca Mihaela sa dea raspunsul la aceasta intrebare. Vedeta a declarat in cadrul unei emisiuni ca face parte din categoria persoanelor care prefera sa se bucure de moment si care nu crede in efectele de stabilitate oferite de un act. Mihaela este de parere ca daca o relatie functioneaza bine de atata timp, va functiona si de acum incolo, cu sau fara promisiuni eterne. 

„Suntem impreuna deja de ceva vreme si nu ne-am despartit decat prin titlurile presei din Romania. Noi suntem mereu plecati, nu avem doar o casa, locuim in Elvetia, Germania, Austria…prin hoteluri mai mult. Asta ma ajuta, ca nu spal, nu fac de mancare. Iar Felix…el e foarte zapacit, nu stie niciodata care e stanga si care e dreapta. Are nevoie de mine in viata lui, altfel ar fi dezastru. Bine, vorbesc despre lucrurile astea mici, cotidiene. In rest, avem o relatie perfecta. Chiar daca nu ne vedem multa vreme. Cred ca cel mai mult timp din relatia noastra il petrecem pe Facetime”, a spus Mihaela Radulescu la Vorbeste lumea.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1144 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006131 (s)