News Flash:

De la ce pornesc cel mai des certurile dintre Delia si sotul ei, Razvan. „Cedeaza cel care a gresit”

1 Iunie 2022
442 Vizualizari | 0 Comentarii
Delia

In urma cu noua ani, Delia si Razvan Munteanu isi uneau destinele si deveneau o familie cu acte in regula. Cei doi formeaza un cuplu foarte sudat, Razvan se ocupa si de managementul carierei sotiei sale si par sa fie mai fericiti ca niciodata. Sigur ca, de noua ani, de cand s-au casatorit, primesc constant intrebarea despre copii, dar Delia a clarificat faptul ca nu se vede in ipostaza de mama, cel putin deocamdata. 

„Relatia noastra se bazeaza pe intelegere, respect, iubire, sprijin reciproc. De regula cedeaza cel care a gresit!”, a marturisit Delia, pentru libertatea.ro (...)

„Deja am foarte multe variante de raspuns si toate sunt de nedifuzat. Hai sa mergem cu o varianta draguta, ne mai gandim si ramane o portita deschisa, in cazul in care vrem sau nu, dar ne mai gandim. Ramane varianta ne mai gandim!’, a dezvaluit vedeta.

In timp ce multi artisti au avut de pierdut in pandemie, din cauza lipsei concertelor si a evenimentelor, Deliei i-a mers foarte bine pe plan financiar. Artista a adunat o suma frumoasa in conturi in 2020, potrivit informatiilor disponibile in spatiul public. 


Conform declaratiei de avere pe anul care a trecut, Delia a obtinut in 2020 venituri de aproape 9 milioane de lei, dintre care peste 4 milioane reprezinta profit. Artista are o firma prin care isi onoreaza contractele si cinci angajati carora le plateste salariile. Potrivit aceleiasi declaratii, Delia mai are de recuperat de la partenerii de afaceri aproape 2 milioane de lei anul acesta. 



Dincolo de muzica, Delia castiga bani si din televiziune, fiind jurata la doua show-uri: X Factor si iUmor. In afara de activitatea din showbiz, artista si sotul ei sunt implicati si in afaceri cu imobiliare si, mai nou, cu criptomonede. Anul acesta, Delia a vandut primul ei material muzical sub forma de NFT, fiind prima artista de la noi care a intrat in afaceri cu un non-fungible token. Cantareata si Razvan isi investesc economiile in vacante exotice si detin un penthouse in zona de nord a Capitalei si o masina 4x4. 


 


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1160 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005194 (s)