News Flash:

14 vedete de la noi si de peste Ocean care au adoptat copii

1 Iunie 2022
485 Vizualizari | 0 Comentarii
Horia

Gestul de a adopta un copil este unul dintre cele mai nobile pe care le poate face cineva. Evident ca nu este pentru oricine si ca, odata facut pasul, nu mai este cale de intoarcere.

Unii oameni dau dovada de iubire infinita si au la indemana si resursele materiale pentru a face acest gest pentru copiii abandonati sau care provin din zone defavorizate. 

Mai multe vedete au facut acest pas si au devenit parinti pentru unu, doi sau chiar mai multi copii. Indiferent ca au ales sa adopte pentru ca nu puteau avea copii pe cale naturala sau ca aveau deja copiii lor, dar si-au dorit sa le ofere o viata mai buna si altora, gestul lor este de admirat. 

Horia Brenciu. Pe langa cele trei fete, cuplul a adoptat un baietel, pe nume Toma, in varsta de 5 ani. Desi procesul adoptiei a durat trei ani, Horia Brenciu declara in 2019 ca doreste sa mai adopte inca un copil. 

Dana Nalbaru. „Cand am incheiat procesul de adoptie, puteam astepta sa ni se genereze un copil, dar noi am ales sa ne ducem la lista copiilor greu adoptabili si sa gasim o fetita pe care nu o vrea nimeni.”, asa a ajuns India Roxana sa fie adoptata de Dana Nalbaru si Dragos Bucur.

Luminita Anghel a adoptat de-a lungul timpului doi copii, pe David si pe Mariuca. David Puscas are acum 26 de ani, insa din cauza anumitor neintelegeri dintre el si mama lui adoptiva, cei doi nu mai sunt atat de apropiati. Mariuca a fost infiata de catre artista in iarna anului 2009, insa cativa ani mai tarziu, mama biologica a fetitei a acuzat-o pe cantareata ca i-a furat copilul. In prezent, Luminita Anghel a renuntat la Mariuca si a ramas cu singurul ei fiu biologic, Filip.

Oana Sarbu si Robert Turcescu au adoptat un baietel abandonat la nastere in 2010. Alex Stelian are in prezent 13 ani si locuieste cu mama lui dupa ce parintii adoptivi s-au despartit.


Sandra Bullock - are un baietel adoptat in 2012, iar in 2015 a adoptat si o fetita.

Cate Blanchett - are o fetita adoptata si trei baieti adusi pe lume de ea.

Charlize Theron - a adoptat un baietel in 2012.

Madonna - a adoptat doi copii din Malawi.

Angelina Jolie - a adoptat trei copii din zone defavorizate, pe Maddox, Zahara, Pax.

Tom Cruise a adoptat doi copii pe vremea cand era casatorit cu Nicole Kidman.

Sharon Stone - are trei copii adoptati, unul pe vremea cand era casatorita cu Phil Bronstein si doi pe care i-a adoptat singura.

Dupa mai multe incercari esuate de a avea copii, Hugh Jackman si sotia lui au adoptat doi copii, pe Oscar si pe Ava.

Meg Ryan si sotul ei au adoptat o fetita din China. Micuta avea putin peste un an cand a ajuns in familia lor.

Katherine Heigl si sotul ei au doi copii adoptati.


horia brenciu dana nalbaru luminita anghel oana sarbu sandra bullock
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1234 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005024 (s)