News Flash:

Clipe de groaza pentru Cosmin Selesi. Ce diagnostic a primit fiul lui, Tudor. „Am fost terminat”

1 Iunie 2022
568 Vizualizari | 0 Comentarii
Selesi

Cosmin Selesi nu vorbeste prea des despre viata lui personala, mai ales ca vrea ca fanii sa il aprecieze pentru tot ceea ce a reusit pe plan profesional. Recent, Selesi a povestit unul dintre cele mai crunte episoade pe care le poate trai un parinte.

Cosmin Selesi si-a amintit una dintre etapele prin care nu vrea a treaca niciun parinte si nici copilul lui. In urma cu ceva timp, Tudor, fiul sau a fost dat la gradinita, insa perioada de adaptare nu a fost deloc asa cum si-o imagina ea. Cel mic ii batea pe toti si, astfel, Selesi s-a vazut nevoit sa apeleze la psiholog. Diagnosticul pe care l-a primit acolo a picat ca un traznet asupra lui si a familiei sale.

„Am mers cu el la psiholog de la trei ani jumatate, pentru ca batea copiii si nu ma intelegeam cu el. Batea copiii la gradinita. Am fost la cineva si un psiholog mi-a zis: «Vezi ca are sindromul Down» si sa ma duc cu el la psihiatru”, a povestit prezentatorul TV.

Cosmin Selesi este un actor indragit de multa lume, dar majoritatea celor care l-au cunoscut, au luat contatct cu el pentru prima data prin intermediul productiilor de la Antena 1.  Desi are ani in spate de aparitie pe sticla la cei de la Antena 1, anul trecut, se pare ca a fost anul schimbarilor pentru Cosmin Selesi. Prezentatorul de la “Te cunosc de undeva” a parasit-o pe Alina Puscas si a plecat in gradina rivalilor, la PRO TV. Cosmin a facut anuntul cu cateva zile inainte de a fi difuzat “Protevelionul”, prima lui emisiune la noul post tv. Selesi nu a spus cu subiect si predicat ce anume l-a nemultumit la vechiul trust, dar gurile rele spun ca totul are legatura cu banii. 

Cum nimeni nu este de neinlocuit, noul prezentator si coleg al Alinei Puscas este nimeni altul decat Pepe. Pepe este un concurent cu multe sezoane de “Te cunosc de undeva” la activ, asa ca noua ipostaza i s-a potrivit manusa. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1260 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007007 (s)