News Flash:

De Ziua Copilului, Oana Lis a vorbit despre cel mai mare regret al sau. „Cand vad poze la altii... ”

1 Iunie 2022
337 Vizualizari | 0 Comentarii
Oana Lis

Oana Lis are o legatura foarte puternica cu fanii ei si aproape ca nu trece zi fara sa vorbeasca cu ei. Azi, de Ziua Copilului, Oana s-a simtit mai vulnerabila ca niciodata si a facut o serie de declaratii care au emotionat intreaga ei comunitate de urmaritori.

”Stiti ca eu sunt cat de sincera pot cu voi. Intr-o zi ca astazi, de 1 Iunie, cand vad poze la altii...simt regret ca nu am si eu pe cineva mic si drag care sa ma strige mami... Cred ca as fi o mamica buna, iubitoare si implicata. Dar, na, trebuie sa ne asumam deciziile din viata. Si, oricum fiecare are propria poveste personala de viata...”, a scris Oana Lis pe pagina sa de Facebook.

Oana Lis a declarat de multe ori ca isi doreste sa devina mamica. Din pacate, pana acum nu a avut ocazia, dar niciodata nu este prea tarziu pentru a incerca lucruri noi. Sotia fostului edit al Capitalei nu pierde deloc timpul, asa ca a depus documentatia necesara pentru procesul de adoptie. Desi stie ca nu este deloc usor si ca ar putea astepta luni intregi, Oana nu este demoralizata. Din contra, vedeta a declarat ca presite ca anul acesta va fi anul in care ea si Viorel vor deveni parinti. Viorel nu a declarat nimic despre asta pana acum si a lasat ca tot entuziasmul sa ii apartina Oanei. 

„Am depus un dosar de adoptie si acum sunt foarte fericita ca legea adoptiei s-a schimbat si simt eu asa ca anul asta se va intampla sa primesc un telefon magic.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1124 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006281 (s)