News Flash:

Despartire neasteptata in showbiz. O artista de la noi i-a spus „adio!” iubitului, dupa 8 ani de relatie. Cei doi au si o fetita impreuna

1 Iunie 2022
454 Vizualizari | 0 Comentarii
despartire

Sore si tatal fetitei sale au format unul dintre cele mai solide cupluri de la noi. Cei doi nu se afisau prea des impreuna, dar tocmai asta ii facea sa fie mai uniti ca niciodata. Acum, artista le-a dat fanilor o veste pe care, cu siguranta, nu o astepta nimeni. 


Sore si Mircea Julean erau impreuna de opt ani, perioada in care s-au maturizat amandoi si au devenit parintii frumoasei Erin. Din pacate, lucrurile nu au mai mers la fel de bine intre cei doi, iar artista a simtit nevoia sa recunoasca ca nu mai formeaza un cuplu cu Mircea. Desi nu erau casatoriti, Sore a garantat ca vor continua sa fie o familie pentru Erin, care are nevoie atat de mama, cat si de tata. 


„Au fost 8 ani care ne-au adus maturizarea si cea mai de pret realizare, pe Erin (n.r – pe fiica ei). De ceva timp, Mircea si cu mine nu mai formam un cuplu, dar vorm forma mereu o familie.


Am simtit responsabilitatea de a face aceasta postare, deoarece imi asum faptul ca sunt persoana publica, insa asa cum mi-am expus relatia pe internet, cu la fel de multa discretie voi proceda si in acest caz.”, a scris cantareata Sore pe retelele de socializare.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1146 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005505 (s)