News Flash:

Cu ce se ocupa Mircea Julean, fostul partener al lui Sore. Barbatul a fost mereu o prezenta discreta in showbiz

1 Iunie 2022
496 Vizualizari | 0 Comentarii
Mircea Julean

Sore si Mircea Julean au decis sa mearga pe drumuri separate. Cei doi au impreuna o fetita, dar asta nu a fost suficent pentru a evita despartirea. Chiar daca nu au fost casatoriti, fostul cuplu promite ca va ramane sudat de dragul vremurilor bune si de dragul lui Erin.

Spre deosebire de sotia lui, Mircea Julean a stat mereu departe de lumina reflectoarelor. Barbatul s-a concentrat asupra vietii de familie, dar si asupra meseriei pe care o are. Mircea este avocat de profesie, dar nu a vorbit niciodata despre asta si, cel mai probabil nici nu o va face. Chiar daca familia lui este in centrul atentiei, acum, odata cu anuntarea despartirii, Mircea va evita orice interviu si orice aparitie publica.

„Au fost 8 ani care ne-au adus maturizarea si cea mai de pret realizare, pe Erin. De ceva timp, Mircea si cu mine nu mai formam un cuplu, dar vorm forma mereu o familie.
Am simtit responsabilitatea de a face aceasta postare, deoarece imi asum faptul ca sunt persoana publica, insa asa cum mi-am expus relatia pe internet, cu la fel de multa discretie voi proceda si in acest caz.”, a scris Sore pe retelele de socializare.

Sore a refuzat sa participe la „America Express” anul acesta, tocmai pentru a sta mai mult timp cu Erin. Artista a recunoscut ca separarea de Mircea s-a produs de mai mult timp, astfel ca nu avea cum sa o lase pe micuta Erin sa ii simta lipsa, cat timp ar fi fost ea plecata la emisiune.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1139 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006246 (s)