News Flash:

Alina Ceusan, noi detalii in cazul procesului cu afaceristul care i-a furat numele

1 Iunie 2022
444 Vizualizari | 0 Comentarii
Alina

Alina Ceusan este una dintre cele mai cunoscute influencere de la noi. De-a lungul timpului, blondina s-a extins atat de mult, incat a ajuns sa isi puna numele pe diverse afaceri. Din pacate, la unele dintre ele i-au fost puse bete-n roaste, iar singura solutie a fost mersul prin tribunale. 

Alina Ceusan este implicata intr-un proces care dureaza de mai bine de noua ani. Mai exact, vedeta l-a dat in judecata pe cel care ii foloseste ilegal numele si nu o lasa sa isi administreze site-ul sub aceasta eticheta. Ca sa ii faca zile amare, afaceristul a redeschis anul trecut site-ul alinaceusan.ro, pentru ca vedeta sa nu mai aiba cum sa se foloseasca, sub nicio forma, de numele care i-a adus notorietate.

„Respinge ca neintemeiat apelul declarat de parata Societatea Human Health Management S.R.L. (denumire anterioara Human Hair S.R.L.), avand CUI, nr. de inregistrare la registrul comertului, sediul si sediul procesual ales, impotriva Sentintei civile nr. 1831 din data de 28 aprilie 2021, pronuntata de Judecatoria Targu Mures in dosarul cu nr. 9144/320/2013*. Respinge cererea intimatei Tisa Alina-Adriana (nume anterior Ceusan), (avand CNP, domiciliul si domiciliul procesual ales) de obligare a apelantei la plata cheltuielilor de judecata. Definitiva”, a decis instanta. 

Procesul a fost deschis de blondina in 2013, in cererea de chemare in judecata aceasta solicitand ca afaceristul sa ii puna la dispozitie site-ul care ii poarta numele. „Admite actiunea civila privind cererea formulata de reclamanta Alina Adriana Ceusan in contradictoriu cu paratii SC. Human Hair SRL. Targu Mures si Institutul National de Cercetare – Dezvoltare in Informatica ICI Bucuresti. Obliga pe parata SC. Human Hair SRL sa inceteze folosinta numelui de domeniu www.alinaceusan.ro. Obliga pe parata Institutul National de Cercetare – Dezvoltare in Informatica sa transfere catre reclamanta domeniul inregistrat sub numele www.alinaceusan.ro”, au decis magistratii in 2016. Ulterior, afaceristul a obtinut rejudecarea procesului, apoi cererea sa a fost respinsa, hotararea data recent fiind definitiva, informeaza spynews.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1108 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004966 (s)