News Flash:

Gina Pistol, moment emotionant la concertul lui Smiley. Fanii au filmat totul

1 Iunie 2022
367 Vizualizari | 0 Comentarii
Gina

Gina Pistol si Smiley traiesc una dintre cele mai frumoase perioade din viata lor. Cei doi au devenit parinti, dar asta nu inseamna ca au uitat complet si de vietile lor. In timp ce Gina a cam renuntat la proiectele de televiziune, Smiley continua sa isi faca treaba pe scena.

Aseara, Smiley a sustinut primul lui concert de anvergura de dupa pandemie. Sala a fost plina, iar spectacolul s-a ridicat la nivelul asteptarilor. Unul dintre cele mai emotionante momente a fost acela in care pe scena a urcat Gina Pistol. Prezentatoarea a cantat impreuna cu Smiley piesa „Noi” care are o insemnatate puternica pentru cei doi. Fanii au filmat momentul si l-au urcat imediat pe conturile de socializare. 

Recent, Gina a vorbit si despre momentul in care a stiut ca s-a indragostit iremediabil de Smiley. ”Eu ascultam muzica lui si imi placea, dar nu l-am privit niciodata ca pe un barbat ca sa zic: <<Mama, ce partida buna>>. El era intr-o relatie, iar pentru mine barbatii care sunt intr-o relatie nu exista, il vedeam doar ca pe un artist. Si eram si eu singura si el singur (n.r. atunci cand l-a vazut la eveniment) si ma uitam la el si a fost un moment in care m-am gandit: <<Mama, ce misto e tipul asta>>. Ai simtit?”, a povestit Gina, iar Smiley a reactionat imediat: ”Ce-i drept, imi aduc si eu aminte evenimentul. Era o chestie de revista. In general nu prea particip la evenimentele astea, dar rar, cand mai particip, se mai intampla chestii de-astea.”, a spus Smiley, ceea ce a declansat o serie de intrebari din partea partenerei sale.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1145 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006269 (s)