News Flash:

Fiica lui Adrian Minune, victima unui accident rutier. „Mi-am rupt... ”

1 Iunie 2022
474 Vizualizari | 0 Comentarii
Karmen

Karmen, fiica lui Adrian Minune a trecut prin clipe de cosmar. Tanara a fost victima unui accident rutier si, imediat dupa ce lucrurile s-au mai calmat, le-a povestit si fanilor cum a decurs intregul eveniment nefericit. 

Din fericire, Karmen este in afara oricarui pericol. Artista a suferit un accident minor in timp ce se afla in traficul din Bucuresti. Daca ea a scapat teafara si nevatamata, nu acelasi lucru se poate spune si despre masina ei. In momentul accidentului, Karmen conducea bolidul tatalui ei, pe care l-a cam avariat un pic.

„Azi pentru mine este o zi speciala, cu totul speciala. Hai sa va zic de ce. Mi-am inceput ziua lovindu-mi masina intr-un gard, nu va speriati. Nimic serios, doar mi-am rupt masina in doua, toata bara din fata e distrusa, partea din dreapta. Ziua mea a continuat varsand cafea pe mine, noroc ca sunt imbracata in negru si nu se vede atat de rau, iar mai apoi am intarziat in toate locurile unde trebuia sa ajung. Ziceti-mi, va rog, voi ce faceti in toate zilele in care absolut nimic nu va merge? Imi vine sa culc la loc si sa ma mai trezesc o data”, a explicat Karmen pe Internet.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1137 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005656 (s)