News Flash:

De ce nu a divortat, pana acum, Andi Moisescu de sotia lui. „E mai usor cand... ”

18 Februarie 2022
878 Vizualizari | 0 Comentarii
Andi si Olivia

Andi Moisescu este una dintre cele mai cunoscute fete de la PRO TV. Cu o cariera de peste 30 de ani in cadrul trust-ului, Andi a reusit sa isi creeze o imagine de om serios, echilibrat, care stie cum sa gestioneze aproape toate situatiile nepravazute. Daca despre el fanii au numai cuvinte de lauda, nu acelasi lucru il pot spune si despre sotia ei, Olivia, care s-a remarcat in showbiz-ul de la noi ca fiind persoana care nu crede in medicina clasica si in vaccin.

Andi Moisescu si sotia lui, Olivia formeaza unul dintre cele ami solide cupluri de la noi. Nicio relatie nu este perfecta, nici macar a lor, asa ca nu putine au fost momentele de tensiune in care fanii s-au intrebat de ce mai sunt cei doi impreuna. Andi si sotia lui au dat mereu dovada de maturitate si asumare si acum, cand problema divortului a fost din ce in ce mai dezbatuta, Andi a fost cel care a dat cartile pe fata si a recunoscut ce il impiedica sa faca acest pas atat de important in viata de cuplu.

”Respectul e foarte important si, dupa parerea mea, si intelegerea. Dar toate astea deriva din dragoste. Atunci cand e dragoste reala si puternica, parerea mea este ca ea se transforma mai tarziu, in timp, si in respect, si in intelegere… daca iubesti cu adevarat pe cineva. Nu sunt atat de multe femei care imi dau nici tarcoale, si cu atat mai putin nici cele care scriu. Pot fi gesturi din astea care pot fi complimente care se fac mai mult decat public… pe Facebook, pe Instagram.”, a spus Andi pentru ciao.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1154 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006198 (s)