News Flash:

Ce rugaciune spune Andra de fiecare data inainte de un concert. „Asa, imi aduc aminte de acasa”

18 Februarie 2022
414 Vizualizari | 0 Comentarii
Andra

Andra este una dintre cele mai buen voci de la noi. De-a lungul timpului, artista a lucrat foarte mult la imaginea ei si a ajuns sa aibe milioane de fani care o sustin in orice moment. Artistei ii place cel mai mult sa cante, asa ca inainte de a urca pe marile scene, are un obicei de care nu uita niciodata.

Nu mai este niciun secret faptul ca Andra este o profesionista. Artista are in spate zeci de ani de cariera si zeci de piese cu sute de milioane de vizualizari. Chiar daca fiecare reprezentatie de-ale ei se apropie de perfectiune, Andra inca mai are momente in care emotiile sunt la cote maxime. 
Andra transmite emotie cu fiecare piesa pe care o lanseaza.

Artista a invatat cum sa ajunga la inimile fanilor si stie ca daca isi pune sentimentele pe note muzicale nu are cum sa dea gres. Asta s-a intamplat cu cele mai recente hituri lansate de ea care, din pacate, au fost ascultate de fani doar pe platformele de streaming. Andra de abia asteapta sa interactioneze cu fanii la concerte, mai ales ca asa isi ia o mare parte din energie. 


Inainte de a urca pe scena, artista spune o rugaciune pentru a se linisti si pentru a intra in starea necesara pentru un spectacol minunat. „Sa spun o rugaciune in gand nu vine dintr-o teama, ci este o activitate care imi reconecteaza mintea cu corpul, ceea ce ma ajuta, mai ales daca am emotii. Ma ajuta amintirea senzatiei de relaxare pe care o aveam atunci cand spuneam rugaciunea aceasta in copilarie, inainte de culcare, langa mama mea”, a spus ea pentru OK Magazine.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1171 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007916 (s)