News Flash:

Cine sunt cei 18 concurenti de la „Chefi fara limite”. Niciunul n-are legatura cu bucataria

18 Februarie 2022
407 Vizualizari | 0 Comentarii
Chefi fara limite

Luni, 21 februrie de la ora 20.30 Antena 1 da startul primului show TV din Romania care va combina intr-un mod spectaculos gatitul cu calatoriile si aventura. 18 concurenti sunt gata sa demonstreze ca au curajul, cunostintele si ambitia necesare pentru a castiga titlul de Chefi fara limite.
Pasiunea pentru bucatarie este numitorul comun al celor 18 concurenti, meseriile lor fiind complet diferite. Cofetar, fotograf, corporatist, instructor de fitness, antreprenor, cantaret sau dansator, cu totii isi doresc sa demonstreze cat sunt de priceputi si cat de mult isi doresc sa invete si sa impresioneze prin farfuriile lor.


Chef Florin Dumitrescu despre echipa lui (echipa albastra)
„Echipa albastra ma motiveaza si ma face sa stau linistit in competitie. Cand m-am gandit la cum sa imi formez echipa, m-am gandit la misiunile pe care urmeaza sa le facem si mi-am ales oameni puternici, care sa poata sa faca multe lucruri pe langa bucatarie. In ceea ce priveste gatitul m-am gandit ca sunt oricum eu acolo si ii pot ghida. Am un singur bucatar profesionist, in rest toti provin din alte domenii. Ceea ce ne uneste pe toti este ambitia”. 
Arkanian – Artist
Iman Abushov – Director Comercial
Daniela Andronie Radulescu – instructor fitness
Vlad Tanasie – Bucatar
Mariana Tarbuc – Consilier Primarie
Daniel Tudor - Antreprenor

Chef Sorin Bontea despre echipa lui (echipa verde)
 „Am in echipa de toate. Am o gospodina care are gust bun, am cofetari, am un fotograf pe care mizez ca are simtul frumosului, am si oameni cu forta fizica pentru diverse misiuni. Ce sa zic, cred ca am echipa shaorma cu de toate”.
Laura Eremia – Cofetar
Valentina Cornescu – Cofetar
Daniela Tanase – Solist Vocal
Daniel Jumuga (Nobo) – Cofetar
Andrei Stoian – Bucatar
Francisc Sandor - Fotograf

Chef Catalin Scarlatescu despre echipa lui (echipa mov)
„Echipa mea e ca o echipa de fotbal. Trebuie sa am si portar, si atacanti, si mijlocasi. Nu poti sa pleci la drum cu 6 gemeni, asa ca m-am gandit sa imi iau un om mai molcom, mai sfatos, o dansatoare frumoasa care sa tina moralul echipei ridicat, o moldoveanca care are simtul frumosului, un ungur, o corporatista si un bucatar cu multa incredere in el”. 
Rebecca Bumputu – Dansatoare
Tanya Povenscaia – Trainer in domeniul unghiilor
Lucian Pupazan – Fauritor de fundulete
Carmen Dirvariu – Corporatist
Istvan Kozocsa – Bucatar
Raul Bodosca - Bucatar

Chefi fara limite va strabate si va spune povestea gastronomica a unora dintre cele mai frumoase insule grecesti. Chios, Lesbos, Corfu, Creta sau Naxos sunt cateva dintre destinatiile ce vor deveni camp de lupta pentru cei trei chefi si echipele lor in fiecare luni, marti si miercuri de la ora 20.30, la Antena 1. , arata comunicatul oficial,

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1269 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007806 (s)