News Flash:

Anamaria Prodan si-a batut joc de Laurentiu Reghecampf si de tortul pe care i l-a dat Corinei. „Evolutia lui Reghita”

18 Februarie 2022
608 Vizualizari | 0 Comentarii
Anamaria Prodan

Anamaria Prodan continua razboiul sagetilor aruncate la adresa cuplului Reghecampf, razboi pe care se pare ca il poarta mai mult singura. Impresara nu tine cont de cei doi si cum prinde ocazia, cum ii ataca. Acum, ziua de nastere a Corinei a fost momentul in care Anamaria s-a aprins din nou si s-a legat de orice detaliu pentru a rade de cei doi indragostiti. Pentru ca si fanii ei sa se distreze, Anamaria a decis sa publice fiecare replica pe o spune la adresa celor doi.

Anamaria Prodan nu se lasa deloc si vrea sa fie ultima care are un cuvant de spus. Ieri seara, Laurentiu a sarbatorit-o pe Corina, iubita lui cea care ii va darui un copil. La randul ei, sexy impresara nu a putut sa se abtina si i-a transmis un mesaj cu subinteles, asa cum ii place ei.

Corina a implinit 29 de ani, iar Reghe a profitat de ocazie pentru a o surprinde pe iubita lui. De ziua ei de nastere, Corina nu si-a dorit prea multe, mai ales ca are tot ce isi doreste alaturi de Laurentiu. Totusi, galant din fire, fostul partener al Aneimaria Prodan nu avea cum sa nu marcheze aceasta zi speciala, asa ca s-a intrecut pe sine de data asta. Discret cu viata privata, Laurentiu a lasa ca fanii sa vada fix atat cat a vrut el. Desi pe Instagram a postat o simpla imagine cu un buchet de flori, sigur Corina s-a bucurat si de alte cadouri exclusiviste.

„Evolutia lui Reghita. Anul 1. Anul 2. Anul viitor”, a scris ironic Anamaria Prodan, razand de tortul Corinei.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1276 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006799 (s)