News Flash:

Cine este sotul Celiei si de ce refuza sa apara in lumina reflectoarelor

18 Februarie 2022
501 Vizualizari | 0 Comentarii
Celia

Celia a devenit mamica in urma cu doua zile si este mai fericita ca niciodata. Artista are o relatie superba cu sotul ei, iar cei doi sunt mereu de nedespartit. In timp vedeta a avut numeroase aparitii la TV, partenerul acesteia prefera sa stea in umbra si sa fie stalpul ei de sprijin. 

Ardeli Ancuta este un tanar crescut in Australia, dupa ce parintii sai au hotarat sa se mute acolo, din Banat.

Cei doi s-au intalnit la Timisoara atunci cand vedeta trecea printr-un moment dificil din viata sa. Tatal artistei se stinsese din viata in urma cu sase luni si cantareata era nevoita sa sustina un concert. Vedeta l-a intalnit pe sotul ei si a marturisit in nenumarate randuri ca a fost dragoste la prima vedere.

Celia a devenit mamica pentru a doua oara si, asa cum a declarat, de data asta nu isi mai face griji ca nu se va descurca. La primul copil, emotiile au fost mult mai mari, dar acum, avand atata experienta in spate, artista de abia asteapta marele moment pentru a-si tine fetita in brate.

Sara Maria a venit pe lume ieri si a cantarit patru kilograme. Artista se astepta la o asemenea greutate, avand in vedere ca, pe tot parcursul sarcinii, burtica ei a fost destul de mare. Micuta este perfect sanatoasa si a primit cel mai mare calificativ de la medicii.

„Peste o saptamana, din graviduta draguta, voi fi vazuta o mamica obosita si grasuta. Da, stiu, kilogramele in plus nu au cum sa nu se vada. Totusi, ceea ce vreau sa va spun este ca: acea mamica grasuta si obosita se simte binecuvantata”, a scris cantareata inainte de a naste.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1206 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006512 (s)