News Flash:

Verdict dur pentru Oana Roman din partea medicilor. Ce nu mai are voie sa faca de acum inainte? ”Trebuie sa ma las de... ”

30 Septembrie 2021
482 Vizualizari | 0 Comentarii
Oana Roman

Oana Roman a inceput sa acorde din ce in ce mai multa atentie starii de sanatate si a inceput sa faca vizite dese la cabinetele medicilor. Aceasta isi ia mereu toate masurile de precautie si, dupa ce rezultatele de data trecuta au cam dat-o peste cap, de data asta Oana a decis sa fie mult mai atenta la stilul ei de viata si sa respecte cu strictete recomandarile medicilor.

Atunci cand nu este ocupata sa le dea replica rautaciosilor de pe Instagram, Oana Roman se ocupa de problemele personale. Fiica lui Petre Roman constientizeaza ca odata cu inaintarea in varsta apar si diferite probleme, iar pentru ca acestea sa nu ii dea batai de cap in viitor, vedeta a decis sa merga si sa depisteze tot ce are la timp. Este cunoscut faptul ca Oana Roman a suferit mai multe probleme de sanatate in ultimii ani. De aceasta data, diva a mers la medic pentru un control de rutina, insa a aflat ca sufera de o tuse tabacica cronica. Desi nu este ceva foarte grav, doctorii i-au recomandat acesteia sa renunte la fumat.

„Am fost la doctor. Nu sunt probleme mari, dar…trebuie sa ma las de fumat pentru ca am o tuse tabacica cronica', le-a spus Oana Roman fanilor. Oana nu este deloc incantata de verdictul pe care l-a primit din partea medicilor si crede ca va fi destul de greu sa renunte la tigari, mai ales ca este un viciu pe care il are de mai bine de 10 ani. Vedeta a spus ca de data asta nu se mai joaca cu sfaturile medicilor si le va urma ca la carte.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1307 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006350 (s)