News Flash:

De ce nu il suporta Dan Negru pe Catalin Maruta. Intre cei doi este mai mult decat o rivalitate profesionala

13 Aprilie 2022
379 Vizualizari | 0 Comentarii
dan negru

Dan Negru este recunoscut pentru profesionalismul lui, dar si pentru rigurozitatea cu care trateaza lucrurile. Dan Negru nu are multi prieteni pentru ca mereu a mizat pe calitate si nu pe cantitate, iar pe lista lui nu se afla sotul Andrei.

Lumea il cunoaste ca one man show, dar, de fiecare data, l-au vazut doar in ipostaza de moderator de emisiuni. Majoritatea celor care l-au urmarit de la primele lui aparitii si-au dat seama ca are foarte multe de spus si de aici si curiozitatea publicului.

Nu mai este niciun secret faptul ca Dan Negru este una dintre cele mai asteptate prezente la podcasturile de la noi. Negru este foarte scump la vedere si, desi ar avea ce sa povesteasca ore in sir, nu a acceptat prea multe propuneri. Acesta considera ca podcasturile de la noi nu se ridica la nivelul celor pe care el le urmareste in afara, asa ca a decis ca cel mai bine, sa nu se supere pe nimeni.  Dupa ce a plecat de la Antena 1, Catalin Maruta a fost printre primii care l-au vrut la masa lui de discutii, mai ales ca acel material ar fi fost direct pe locul 1 in Trending. Dan Negrur s-a tinut de promisiune si nu a mers la niciun coleg de-ai lui, iar asta l-a cam suparat pe Maruta.

Nu ma duc la podcast-uri si le multumesc realizatorilor ca m-au inteles. Cu prietenul meu Maruta am fost la un pas de sfada , Speak m-a inteles din prima, dar altii au ramas suparati pe mine. Am fost la Andi, demult, la inceputuri. Imi plac podcasturile. Damian s-a reinventat, Maruta e varf pe monden, Mihai e radio-talk, pe Joe Rogan il urmaresc de niste ani si tin pasul cu «Coin Talk» de pe Spotify. Primul podcast care m-a marcat a fost «Dark side of The Earth» cu povestea astronautului Dave Wolf care, in 1997, a ramas blocat in afara statiei spatiale Mir timp de cateva ore – in timpul primei lui iesiri in spatiu. Fantastica poveste”, a spus Dan Negru. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1123 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006908 (s)