News Flash:

Alexandru Arsinel se retrage din lumea treatrului. Anuntul marelui actor a intristat mii de romani

13 Aprilie 2022
442 Vizualizari | 0 Comentarii
Alexandru Arsinel

Evenimentele din ultima perioada l-au cam dat peste cap pe Alexandru Arsinel. Actorul a suferit cateva complicatii la inima, iar de atunci, intreg organismul a trecut prin schimbari drastice. Acum, acesta planuieste sa se retraga de pe scenele teatrului si, contrar asteptarii multora, nu va fi o plecare cu mare tam-tam.

Alexandru Arsinel nu si-a mai gasit locul pe scena de cand colega lui, Stela Popescu a murit. Oricat de mult a incercat sa para ca totul este bine, Arsinel nu a putut trece peste acel moment tragic pentru intreaga lume a treatrului. De cand a avut si probleme de sanatate, acesta s-a gandit si mai serios sa renunte la pasiunea lui de o viata intreaga. Astfel, marele actor i-a anuntat pe toti ca mai are de gand sa stea cateva luni la teatru, dupa care se va retrage sa traiasca in liniste. 

Eu incerc sa mai fac fata un timp, dupa care o sa ma cam retrag', spune Alexandru Arsinel.

'Eu sunt din Dolhasca. Acolo, de exemplu, si daca se inaugureaza o gradinita sunt invitat. Si sunt bine primit, apreciat. Vreau, intr-un fel, sa le si multumesc pentru tot. Acolo ma voi retrage, acolo voi pune punct', a mai dezvaluit marele actor pentru fanatik.ro.

In momentul in care se va retrage nu vrea sa faca prea mare tam-tam. 'Doresc sa imi mai invit doi trei colegi la un spectacol la Dolhasca, apoi sa ma retrag. Dar nu in alta parte o sa fac retragerea, doar la Dolhasca pot sa o fac', spune Alexandru Arsinel.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1388 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007111 (s)