News Flash:

Dan Negru, lectie de aur pentru studentii lui de la jurnalism dupa ce a plecat de la Antena 1. „Eu nu m-as uita... ”

1 Februarie 2022
458 Vizualizari | 0 Comentarii
Dan Negru

Dupa mai bine de 20 de ani, Dan Negru a demonstrat ca nimic nu este imposibil. Negru a plecat de la Antena 1 si, desi nimeni nu se astepta la asta, prezentatorul deja a batut palma cu cei de la Kanal D. Dan Negru deja are planuri si stie ce emisiune va pregati pentru emisiunea turceasca. Avand in vedere ca la Antena 1 nu s-a mai putut exprima liber, cu siguranta, aici, Negru va vrea sa dovedeasca ca este „Regele Audientelor” indiferent de televiziune.

Vedeta vrea sa ofere mai departe lectiile pe care le-a invatat in decenii de televiziune, declarand ca foarte putini studenti mai au pretentia de a fi direct prezentatori dupa facultatea de jurnalism.

„Am sansa sa predau la universitate ca profesor asociat si intalnesc studenti. Sa stii ca au rabdare! Intalnesc pusti admirabili, care au rabdare. Rabdarea inseamna inclusiv ca ei sunt in anul I, in anul II, III, IV…e o rabdare asta.

Sigur ca exista si unii care vor de azi pe maine. E greu! Eu nu m-as uita cu atata depreciere la cei care vin. Si sunt mult mai smart (destepti) decat generatia mea, (Horia) Brenciu, Raduleasca (Mihaela Radulescu), Negru, (Andreea) Marin, Teo (Trandafir), astia care am facut televiziune in epoca de piatra. Cei care vin acum sunt mult mai atenti la detalii. Mie imi plac!”, a spus Dan Negru pentru WOWbiz.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1175 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005102 (s)