News Flash:

Andreea Tonciu da totul din casa. Vedeta a spus adevarul despre mancarea primita la Survivor

1 Februarie 2022
617 Vizualizari | 0 Comentarii
Andreea Tonciu

Andreea Tonciu a parasit competitia Survivor, dar, intoarsa in tara a vrut sa dea totul din casa. Dupa ce a aruncat cu vorbe dure la adresa colegilor ei, in special, la adresa lui CRBL, Andreea a vrut sa spuna lucrurilor pe nume si a fost singura care a vorbit despre mancarea si conditiile din Republica Dominicana.

Andreea Tonciu a plecat in Republica Dominicana cu gandul de a castiga marea competitie Survivor. Din pacate, planul ei de acasa nu a coincis deloc cu cel de pe terenul de batalie. Andreea Tonciu a povestit, recent, ce i s-a parut cel mai greu la Survivor Romania 2022, intr-un interviu acordat publicatiei Click!. Fosta asistenta TV a marturisit ca a slabit cateva kilograme din cauza faptului ca s-a luptat cu foamea in jungla dominicana.

„A fost cea mai grea experienta pe care am avut-o pana la acest moment in viata mea. Tot ceea ce ati vazut si vedeti pe TV este real, iar asta este incredibil. De la lipsa hranei la dormitul pe insula, de la jocurile dificile la momentele cand aveam discutii interminabile intre noi, le-am trait pe toate.

Si am ramas aceeasi Andreea care nu a tacut cand a avut ceva de spus sau care a stiut sa spuna atunci cand nu a mai putut. Am slabit deoarece nu am avut mai nimic de mancare, stiti ca nu a fost o perioada usoara pentru Faimosi. Dar mai departe de kilogramele in minus, experienta asta m-a invatat foarte multe despre mine.”, a declarat Andreea Tonciu, exclusiv pentru click.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1233 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007379 (s)