News Flash:

Mara Banica a nascut. Ce nume a ales jurnalista pentru micuta ei

1 Februarie 2022
812 Vizualizari | 0 Comentarii
Mara Banica

Mara Banica este in culmea fericirii. Celebra jurnalista a nascut in aceasta dimineata o fetita perfect sanatoasa pe care de abia asteapta sa o duca acasa. Micuta va fi rasfatata familiei, mai ales ca este un copil atat de dorit de intreaga familie.

La inceput, cand a aflat ca va deveni mamica, Mara a fost destul de sceptica, mai ales ca perioada aceasta a fost una sensibila din toate punctele de vedere. Mara a fost foarte precauta, dar, totusi, si-a tinut fanii la curent cu tot parcursul sarcinii, inclusiv cu toate controalele. Acum, ca lucrurile au ajuns la final, jurnalista a vrut sa ii informeze pe toti cei care au fost aproape de ea ca este mamica de fetita.

„Astazi ne am marit familia! Am nascut dimineata la 7.24 o fetita perfect sanatoasa! Suntem bine amandoua, ne acomodam cu viata exterioara! Tot astazi este si ziua de nastere a mamei mele, asa ca un cadou mai frumos nu cred ca s ar fi potrivit! Multumesc anticipat tuturor pentru urari si sa va fie bine! ” a scris vedeta pe contul ei.


‘Eu m-am gandit la un nume, sotul meu nu e chiar atat de incantat de numele ales de mine. Ideea este ca, atunci cand eram insarcinata cu Dima, stiam ca este fata, si am stiut ca este fata pana la sapte luni, si am ramas cu ideea asta, ca, daca vreodata am sa am o fata, asa o sa o cheme.’, a spus ea pentru FANATIK.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1202 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008960 (s)