News Flash:

Maria Ciobanu si-a facut testamentul. Cine va mosteni averea sa de peste 2 milioane de euro

7 Ianuarie 2022
738 Vizualizari | 0 Comentarii
Maria Ciobanu1

Maria Ciobanu, ajunsa la 83 de ani, nu vrea ca cei trei copii sa se certe pe avere dupa trecerea ei in nefiinta. Asa ca a stabilit deja ce ii va lasa lui Ionut Dolanescu si surorilor lui. Considerata doamna de fier a muzicii populare romanesti, Maria Ciobanu a ales sa se retraga din activitate dupa o cariera de peste 60 de ani. 


Daca acum prefera sa isi traiasca batranetea departe de scena, in sanul familiei, in cei 50 de ani de activitate, artista a avut mii de concerte, in tara, dar multe si in strainatate. De altfel, la un moment dat, Maria Ciobanu chiar a declarat faptul ca singurul lucru pe care il regreta e ca si-a petrecut mult timp departe de casa si de copii.


Sacrificiile au fost mari, insa au venit la pachet si cu un statut financiar exceptional. Astfel, de-a lungul anilor, marea cantareata a strans nu mai putin de 2 milioane de euro. Maria Ciobanu detine 3 vile in Bucuresti cateva apartamente, cateva terenuri, dar si bijuterii de peste 100.000 euro. Pentru ca nu a dorit ca banii sa reprezinte marul discordiei in familia ei, interpreta de muzica populara si-a facut testamentul, iar playtech.ro are toate detaliile:


“Dansa a vazut multe la viata ei si stie ca principalul motiv de cearta intre neamuri sunt banii. Chiar si intre frati. Tocmai de aceea, ea a vrut ca totul sa fie clar inca de pe acum. A stabilit cu fiecare dintre ei ce va primi. Ionut va ramane cu vila din America, printre altele. Bijuteriile vor ramane surorilor, Leontina si Camelia. Doamna Maria a pus conditie ca fetele sa nu le vanda.  Tinutele populare, la fel. Apartamentele le-a impartit intre nepoti. Drepturile pentru melodii se vor imparti in mod egal. Asa, toata lumea este multumita, iar dansa are certitudinea ca fratii nu vor avea de la ce sa se certe”, a declarat un apropiat al marii artiste pentru playtech.ro.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1157 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005036 (s)