News Flash:

Anuntul trist despre starea de sanatate a Mariei Ciobanu. „Doamne, sa nu-mi iei zilele”

7 Ianuarie 2022
383 Vizualizari | 0 Comentarii
Maria Ciobanu

Maria Ciobanu este una dintre artistele care nu mai are nevoie de prezetare. Generatii intregi au crescu pe muzica ei, iar piesele cantate de ea vor fi mereu puse la rand de cinste.

Fanii Mariei Ciobanu inca mai spera ca artista sa urce pe scena, dar, din pacate, dorinta lor nu va deveni realitate prea curand. Ionut Dolanescu, fiul ei a facut acum cateva zile tristul anunt ca din pacate mama lui nu va mai putea urca pe scena vreodata.

"Mama se afla in America, vorbim zilnic la telefon, regreta ca nu a fost in tara de aceste sfinte sarbatori, in perioada iernii prefera sa stea acolo, pentru ca are o bronsita si ii prinde mai bine clima de acolo.E o clima uscata in Los Angeles, California, si sta acolo, dar de abia asteapta sa se intoarca in tara, pentru ca se simte foarte bine cu nepoteii. Si eu o astept, s-o duc la Persinari, sa ne bucuram de dansa cate zile i-o mai da Dumnezeu, anul asta implineste 85 ani.", a declarat Ionut Dolanescu, pentru starpopular.ro.

Nici anul trecut mama lui Ionut Dolanescu nu a apucat sa isi viziteze prea des meleagurile, caci pandemia i-a incurcat planurile: "N-am avut cum sa venim, a fost pandemie. Dar ne-a fost foarte dor. Ma rugam tot timpul la bunul Dumnezeu: Doamne, sa nu-mi iei zilele pe pamantul asta strain! Sa ma ajuti sa ajung in tara mea!", declara pe atunci Maria Ciobanu, in cadrul emisiunii "Teo Show".


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1190 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004830 (s)