News Flash:

Cine a fost, cu adevarat, prima dragoste a lui Catalin Maruta. „Am suferit mult atunci”

7 Ianuarie 2022
456 Vizualizari | 0 Comentarii
Andra si Catalin

Andra si Maruta sunt unul dintre cele mai solide cupluri de la noi, dar, asa cum stie toata lumea, in nicio relatie nu este totul numai lapte si miere, nici macar in cea a vedetelor. Toata lumea ii stie pe cei doi inca de cand erau tineri, dar nu multi stiu pe cine a iubit Catalin Maruta inainte sa o ceara de sotie pe Andra.

Andra si Catalin Maruta sunt mereu un exemplu atunci cand vine vorba de relatii stabile. Cei doi s-au casatorit in 2008 la Targu Jiu, iar evenimentul a fost unul grandios. De mai bine de 13 ani, Andra si Catalin se inteleg de minune, se impaca foarte bine pe plan profesional si personal, iar pandemia le-a demonstrat ca pot trece peste orice. Andra si sotul ei au stiut mereu cum sa isi gestioneze problemele si cum sa isi atribuie rolurile in familie, astfel incat copiii lor sa se bucure in egala masura de prezenta amandurora.

Fanii Andrei si ai lui Catalin au impresia ca ii stiu de o viata si ca cunosc toate detaliile din viata lor, dar adevarul este altul. Inaintea Andrei, in viata lui Catalin Maruta a existat o alta femeie pe care acesta a iubea de doi ani. Andra se pare ca i l-a furat acesteia de sub nas fix cand nu se astepta. Este vorba despre fiica lui Ovidiu Ioanitoaia, cea care era si producatoarea emisiunii pe care o modera Maruta la acea vreme.

Iulia Ioanitoaia si Catalin Maruta erau impreuna de doi ani de zile, dar cei doi amorezi s-au despartit la scurt timp dupa ce actualul sot al juratei de la Romanii au talent a aparut in videoclipul ei „Baietii si fetele”, acela fiind momentul in care Andra si Catalin Maruta si-au asumat relatia.

”O despartire grea? Toate despartirile sunt grele la momentul respectiv. Dupa ceva timp, iti dai seama ca asa trebuie sa fie. In liceu am suferit dupa despartirea de iubita, eu am plecat la Bucuresti, ea a ramas in Targu Jiu. Faceam naveta. Eu am venit la facultate, ea a ramas acolo. Nu a mai mers, am facut naveta primele luni, dupa mi-am dat seama ca nu mai merge. Sunt despartiri de care iti amintesti”, a povestit Catalin Maruta.

„Ne-am vazut prima data la el la emisiune la TVR. Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe barbatul cu care mi-as petrece toata viata, mai ales cand avea parul lung. Nu mi-a placut deloc. Cand s-a tuns, am inceput sa-l privesc cu alti ochi.”, a declarat Andra Maruta, acum ceva timp.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1164 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005607 (s)