News Flash:

Raluca Badulescu s-a ales cu dosar penal. Jurata de la Kanal D ar fi condus sub influenta substantelor psihoactive

17 Noiembrie 2021
389 Vizualizari | 0 Comentarii
Raluca Badulescu

Raluca Badulescu este una dintre cele mai indragite prezente de la tv. Vedeta a cucerit fanii cu stilul ei non-conformist si cu simtul umorului, dar, de departe, prezenta la masa juriului de la Bravo, ai stil! i-a adus cea mai mare notorietate.  

Raluca Badulescu nu mai are nevoie de prezentare. Vedeta este un adevarat icon in peisajul monden de la noi, iar cei care o urmaresc, stiu ca divei ii plac anumite accesorii si artificii stilistice care o scot in evidenta. Oricat de celebra ar fi, Raluca nu scapa de probleme. La fel ca si colega ei de breasla, Lidia Buble, Raluca a fost oprita de un echipaj de politie pentru un control de rutina, iar rezultatul nu este deloc unul favorabil pentru Ralu.

In data de 12 noiembrie, in jurul orei 3:20, Raluca Badulescu a fost oprita in trafic de catre agentii de la Brigada Rutiera. Acestia i-au facut vedetei testul rapid, care ar fi aratat ca jurata de la “Bravo, ai stil!” ar fi condus “sedata” cu substante psihoactive. Mai exact, aceasta a iesit pozitiva la benzodiazepina, asa ca a fost dusa la Institutul National de Medicina Legala (INML), pentru recoltarea probelor biologice. 
Acum, Raluca Badulescu asteapta rezultatul, iar intre timp s-a ales cu dosar penal pentru ca ar fi condus „sedata” cu substante psihoactive. Dupa intreaga intamplare, Raluca Badulescu nu s-a aratat prea afectata, continuandu-si activitatile zilnice.

Benzodiazepinele sunt o clasa de medicamente psihoactive. Apartin unei categorii de medicamente cunoscute ca tranchilizante minore (anxiolitice). Alprazolamul (Xanax), Diazepamul (Valium) si Lorazepamul (Anxiar) sunt doar cateva dintre benzodiazepinele comune, alaturi de bromazepamul, midazolamul si tetrazepamul.

Benzodiazepinele sunt utilizate pentru tratarea unei mari varietati de probleme medicale, precum crizele epileptice, dependenta de alcool, anxietate, panica, agitatie si insomnie. Majoritatea sunt administrate oral, dar exista si posibilitatea de a fi administrate intravenos sau intramuscular. De regula, sunt bine tolerate de catre pacienti si dau rezultate bune pe termen scurt. arata cei de la cancan.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1167 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006535 (s)