News Flash:

Vica Blochina, atac la adresa Oanei Roman. ”Ce-ai vrea, sa fiu ca Oana Roman, pe barter?”

16 Noiembrie 2021
526 Vizualizari | 0 Comentarii
Oana si Vica

Vica Blochina si Oana Roman sunt pe cale de a incepe un nou scandal in showbizul de la noi. Blondina a fost recent invitata in cadrul unei emisiuni, iar intrebarile care i-au fost adresate au provocat-o sa arunce o referinta la Oana Roman.

Vica Blochina a declarat ca se pregateste intens sa plece impreuna cu grupul sa de prieteni in Thailanda. Blondina a spus ca totul este pregatit si asteapta nerabdatoare aceasta excapada. Mai mult decat atat, a povestit ca inchiriat o casa, un palat mai exact, argumentand ca vrea sa profite de fiecare minut petrecut in aceasta locatie de vis.

Din vorba in vorba, aceasta a tinut sa reaminteasca conflictul dintre ea si Oana Roman din Egipt, explicand ca ea isi permite orice, deoarece nu sta acasa si munceste. 

„Nu ma intereseaza rautatile si ce spune lumea. M-am postat pe Instagram si de acolo pleaca totul. Acum plec in Thailanda o luna si vreau sa fiu asistenta ta de la distanta. Merg cu mai multi prieteni. Cred ca sunt un om misto, am multi prieteni. Am inchiriat o casa, un palat unde sta si Putin. Avem cinema, teren de tenis, spa, tot ce trebuie. Nu sunt materialista. Imi place viata confortabila, dar nu fac orice pentru bani. Muncesc foarte mult. Nu ar fi rau sa fie asa cum crezi. Cum ai vrea sa fiu, ca Oana Roman pe barter? Am bani munciti si imi permit. Ce nu imi permit, isi permite iubitul. Muncesc mult, nu stau acasa, plec dimineata si stau pana seara tarziu.", a explicat Vica Blochina.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1151 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006363 (s)