News Flash:

Cine e Elena Matei, cheful care vrea sa castige marele premiu de la Survivor

30 Decembrie 2021
480 Vizualizari | 0 Comentarii
Elena Matei

Anul viitor, „Survivor” promite multe suprize telespectatorilor. Probele vor fi din ce in ce mai grele si nu este de mirare ca producatorii au luat decizia asta. Anul viitor, premiul competitiei din Republica Dominicana se va dubla ca valoare, iar cel mai rezistent faimos sau razboinic va veni in tara cu 100.000 de euro.

Strategia celor de la „Survivor” a fost una care sa garanteze show-ului audienta si succesul sperat. Cei din productie a anuntat prima data echipa Faimosii, formata din unele dintre cele mai cunoscute vedete. Multe dintre numele care se afla pe lista de la „Survivor” au mai participat, in trecut, la cel putin un show asemanator. Acum, lupta va fi una cat se poate de dura, pentru ca nici echipa Razboinicilor nu se va lasa mai prejos, mai ales ca si printre concurenții de acolo se afla cateva nume celebre.

Unul dintre ele este cel al Elenei Matei, concurenta din echipa lui chef Bontea. Elena Matei i-a impresionat din prima pe jurati si, desi a sperat la marele premiu, din pacate, acesta a revenit Narcisei Birjaru. Dupa terminarea competitiei, Elena a mai cochetat cu bucataria si cu patiseria, dar acum s-a decis sa ia din nou contact cu televiziunea, intr-un show care ii va testa limitatele la maximum. Elena va fi un adversar de temut, dupa cum a afirmat chiar ea. La fel cum a luptat la „Chefi la cutitie”, cu toate armele si strategiile din dotare, la fel o va face si pe terenul de lupta din Republica Dominicana.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1157 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008316 (s)