News Flash:

Daea, dupa declaratiile despre Auschwitz: Imi declar respectul pentru membrii comunitatii evreiesti, am vrut sa prezint situatia deosebit de grea cu care se confrunta crescatorii de porci. Imi iubesc semenii si sper sa fiu inteles

26 Iulie 2018
690 Vizualizari | 0 Comentarii
daea

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, isi cere scuze public dupa ce a afirmat ca porcii cu pesta trebuie incinerati, iar asta "este o munca extraordinara, ca la Auschwitz". El sustine ca a vrut sa prezinte "situatia deosebit de grea cu care se confrunta in aceasta perioada crescatorii de porci" si sa isi exprime "durerea sufleteasca". De asemenea, Daea isi exprima respectul pentru toti membrii comunitatii evreiesti.a
Petre Daea spune ca in sufletul sau este foarte multa durere si ca a vrut "doar sa descrie momentele ingrozitoare cu care se confrunta atat fermierii, cat si cei care gestioneaza aceasta criza".

“Imi declar respectul pentru toti membrii comunitatii evreiesti si fac precizarea ca am vrut sa prezint situatia deosebit de grea cu care se confrunta in aceasta perioada crescatorii de porci din cauza pestei porcine africane. In sufletul meu este foarte multa durere, am vrut doar sa descriu momentele ingrozitoare cu care se confrunta atat fermierii nostri, cat si cei care gestioneaza aceasta criza. Doamne fereste, nu am jignit pe nimeni in viata mea, imi iubesc semenii, am exprimat doar durerea sufleteasca si sper sa fiu inteles!”, a transmis Petre Daea printr-un comunicat de presa transmis joi de Ministerul Agriculturii.

Institutia precizeaza ca ministrul Petre Daea isi cere scuze public pentru aceste declaratii.

Petre Daea a sustinut marti seara la Antena 3 ca porcii infestati trebuie incinerati, afirmand ca este "o munca extraordinara, ca la Auschwitz".

"Nu exista antidot, nu exista vaccin, nu exista medicamente, singura metoda este sacrificarea. Porcii se incinereaza, este o munca extraordinara. Acolo este ca la Auschwitz. Efective de porci care se asomeaza, trec in partea cealalta si se pun pe foc, o fac medicii veterinari care sunt la limita rezistentei, sa stai cu 2000- 3000 de porci care trebuie sacrificati zilnic", a spus ministrul Petre Daea.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1324 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006474 (s)