News Flash:

Ziua decisiva: Candidatii pentru functia de procuror-sef al DNA sustin joi interviurile cu ministrul Tudorel Toader

26 Iulie 2018
779 Vizualizari | 0 Comentarii
dna3

Cei patru candidati pentru functia de procuror-sef al DNA vor sustine, joi, interviurile cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader. Procurorii Florentina Mirica, Cristian Lazar, Marius Iacob si Elena Grecu sunt cei care s-au inscris in aceasta cursa.
Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat joi dimineata ca incepand cu ora 9:00 ii asteapta la interviu pe cei patru candidati pentru functia de procuror-sef al DNA, subliniind inca o data faptul ca e posibil ca niciunul sa nu fie desemnat in functie.

„Potrivit celor pe care vi le-am spus de foarte multe ori, deci la orele 9 incepem interviul, i-am invitat sa se prezinte intr-o anumita ordine, neputand fi alta decat alfabetica. Noi am studiat programele manageriale, dosarul, ii asteptam la ora 9:00. Este posibil ca unul dintre candidati sa fie desemnat pentru procuror-sef, dupa cum este posibil ca niciunul sa nu fie. Speculatia e a duneavoastra, eu am redat cele doua variante posibile. (...) Daca v-as fi spus ca sigur nominalizez unul era o antepronuntare, eu v-am redat variantele posibile”, a declarat ministrul Tudorel Toader.

Cei patru candidati pentru functia de procuror-sef al DNA vor sustine, joi, interviurile cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader. Procurorii Florentina Mirica, Cristian Lazar, Marius Iacob si Elena Grecu sunt cei care s-au inscris in aceasta cursa.
Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, miercuri, ca, initial au fost stabilite trei zile pentru sustinerea interviului de catre candidatii pentru conducerea DNA, nestiind cati procurori se vor inscrie, iar miercuri se va stabili exact cand va avea loc acesta.

"Dosarele sunt complete. Prin urmare, eu nu mai pot elimina acuma din competitie pe motivul care? Ca am apreciat eu programul managerial altfel? Nu se poate asa ceva. Noi am planificat initial trei zile pentru interviu, nestiind cati candidati sunt. Vom hotari in comisie astazi", a declarat Tudorel Toader, la sediul ministerului.

Marti, ministerul Justitiei anunta ca toti cei patru candidati pentru sefia DNA, respectiv Florentina Mirica, Cristian Lazar, Marius Iacob si Elena Grecu, intrunesc conditiile legale pentru a sustine interviul.

Candidatii declarati admisi cu privire la indeplinirea conditiilor legale de participare la selectie vor sustine un interviu joi, ora 09.00, la sediul Ministerului Justitiei, potrivit anuntului publicat pe pagina institutiei.

Ministrul Justiei a anuntat initial ca interviurile candidatilor pentru conducerea DNA vor avea loc joi, urmand ca vineri sa fie anuntata o concluzie. Tudorel Toader a precizat ca e posibil ca unul din cei patru sa fie desemnat pentru sefia DNA, dar e posibil sa nu fie desemnat niciunul.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1125 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006056 (s)