News Flash:

Neamt: Un barbat a murit dupa ce a fost surprins de viitura in timp ce se afla cu vacile la pascut

24 Iulie 2018
785 Vizualizari | 0 Comentarii
viitura rtv net

Un barbat a murit, marti dupa-amiaza, dupa ce a fost surprins de o viitura in timp ce se afla cu vacile la pascut, trupul sau fiind gasit dupa cateva zeci de minute de cautari.

 
Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Neamt, autoritatile au fost anuntate, marti dupa-amiaza, de faptul ca un barbat a fost surprins de o viitura in comuna Margineni, satul Itrinesti.

La locul evenimentului s-a deplasat comandantul de detasament si un echipaj de pompieri militari cu o autospeciala complexa de interventie, o barca si un autoturism de serviciu cadrul Detasamentului de pompieri Piatra Neamt.

Barbatul respectiv, in varsta de 45 de ani, se afla cu vacile la pascut, iar la un moment dat a fost luat de torenti. El a fost gasit decedat dupa cateva zeci de minute de cautari, in satul Itrinesti.

De asemenea, la ora transmiterii acestei stiri, pompierii intervin pentru a scoate apa din mai multe curti din comuna Pipirig si din statiunea Baltatesti.

In plus, Centrul Infotrafic anunta ca circulatia rutiera pe DN 15 B Poiana Largului - Targu Neamt se desfasoara ingreunat (pe un fir, alternativ) la km 24, in zona localitatii Pipirig (sat Stanca), dupa ce pe carosabil au ajuns apa si aluviuni, ca urmare a unei viituri puternice. News.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1882 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006311 (s)