News Flash:

INCONSTIENTA CRIMINALA in Arad! Sofer incepator amendat dupa ce a fost fotografiat in trafic urcat pe plafonul masinii aflate in mers si care nu mai era controlata de nimeni

25 Iulie 2018
890 Vizualizari | 0 Comentarii
masina

Un sofer incepator din Arad, in varsta de 19 ani, a fost sanctionat de politisti cu 1.160 de lei, dupa ce a fost fotografiat in trafic urcat pe plafonul masinii aflate in mers si care nu mai era controlata de nimeni, iar in autovehicul se mai aflau pasageri. Fotografiile au fost postate pe internet de martori din trafic, iar politistii s-au autosesizat si l-au identificat pe tanar.
Incidentul ar fi avut loc pe o strada din municipiul Arad care face legatura intre oras si zona de agrement Trei Insule, unde un barbat a fost fotografiat pe plafonul masinii sale aflate in mers.

Fotografiile au fost postate pe Facebook de martori din trafic, iar politistii s-au autosesizat si l-au identificat pe sofer.

”Politistii Biroului Rutier au procedat la sanctionarea contraventionala a barbatului cu suma de 1160 de lei. Acesta si-a recunoscut fapta si nu a avut obiectiuni”, a declarat, miercuri, pentru News.ro, purtatorul de cuvant al Politiei Arad, Lorena Radu.

Politistii spun ca soferul se urcase pe plafonul masinii in timp ce acesta era in mers. In autovehicul se aflau pasageri, insa nimeni nu a preluat controlul volanului.

Soferul amendat are 19 ani si detine permis de mai putin de un an, el avand ”semnul incepatorului” amplasat pe parbriz si luneta.

News.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1121 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004769 (s)