News Flash:

Toader a anuntat data la care vor avea loc interviurile cu candidatii la sefia DNA

24 Iulie 2018
779 Vizualizari | 0 Comentarii
tudorel toader4

Ministrul Justiei a anuntat, marti dimineata, ca interviurile candidatilor pentru conducerea DNA vor avea loc joi, urmand ca vineri sa fie anuntata o concluzie. Toader a precizat ca e posibil ca unul din cei patru sa fi desemnat pentru sefia DNA, dar e posibil sa nu fie desemnat niciunul.
„Astazi (marti- n.r.), Directia de Resurse Umane va verifica dosarele candidatilor. Va verifica sa vada daca fiecare dosare are, contine toate piesele necesare. Maine (miercuri -n.r.), membrii Comisiei vor studia dosarele, vor analiza programele manageriale. Joi, incepand cu orele 09.00, voi convoca membrii Comisiei pentru interviu si candidatii. Dupa care, vineri deliberam, vineri ajungem la o concluzie in functie de care continuam procedura. E posibil, teoretic si practic, ca unul sa nu se prezinte ca doar nu il tin de de mana sa vina la interviu. Vedem cum se va prezenta la interviu, vedem programele manageriale, discutam toti membrii Comisiei si vom stabili daca avem un candidat pe care sa-l propunem CSM-ului si apoi presedintelui si care este acel candidat. Este foarte posibil ca unul din cei patru sa fi desemnat candidat pentru sefia DNA, dupa cum tot foarte posibil este ca niciunul sa nu fie desemnat si atunci vom relua procedura”, a declarat, marti dimineata, ministrul Justitiei, la sediul ministerului.


Ministrul Justitiei a mai precizat, intrebat fiind daca se astepta la mai multe candidaturi, ca „exista aceasta opinie care pare majoritara in sensul ca viitorul procuror-sef la DNA trebuie sa provina din structura interna a DNA-ului, dar nu cred ca nu ne aducem aminte faptul ca alte dati, procurorul sef nu a venit din structura interna a DNA-ului, dupa cum nici noul procuror sef la DIICOT nu a venit din structura interna a DIICOT-ului”.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1888 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006384 (s)