News Flash:

Cuza de la Noaptea Tarziu a uitat-o pe Ramona. Concurentul „Asia Express” are deja o noua iubita

18 Noiembrie 2021
716 Vizualizari | 0 Comentarii
Cuza

Cuza de la Noaptea Tarziu a avut un program foarte incarcat. Anul acesta, mai mult ca niciodata, a reusit sa bifeze multiple proiecte in cariera. Gorjeanul a ajuns in „Asia Express” alaturi de Emi, prezinta „Super Neatza de weekend” si cam de o luna este si colegul lui Popescu la Radio ZU. Cum toate merg ca pe roate pe plan profesional, lucrurile s-au sincronizat si pe plan personal.

Ramona si Cuza au avut o dragoste cu nabadai. Cei doi ba erau impreuna, ba se desparteau si tot asa pana cand au decis ca decat sa se mai chinuie, mai bine sa mearga pe drumuri separate si sa ramana amici. Ramona si Cuza sunt destul de maturi astfel incat sa gestioneze cu brio o despartire. Invitat la un moment dat in podcastul lui Radu Tibulca, Cuza a recunoscut ca nu mai ia in calcul sansa de a se impaca cu blondina, dar, totusi, niciodata nu spune niciodata, mai ales ca viata ii tot aduce impreuna.

Cuza si Ramona prezinta impreuna Super Neatza de weekend, iar fanii isi doresc in continuare ca cei doi sa se impace. Vor asta atat de mult, incat pe Ramona au asaltat-o mult timp cu mesaje si cu poze in care i-l trimiteau pe Cuza alaturi de alte domnisoare. Cum Ramona este deja intr-o relatia cu Catalin Cazacu, Cuza a decis ca este timpul sa mearga mai departe si sa acorde o noua sansa iubirii.

Seara trecuta concurentul de la Asia Express a fost surprins de paparazzi de la Spy News in timp ce se distra alaturi de o bruneta intr-un local de fite din Capitala, acolo unde au stat in compania prietenelor ei. Cuza este foarte discret cu viata lui personala si, cel mai probabil, fanii nu vor stii nimic pana cand acesta nu va fi sigur ca relatia lui este una serioasa.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1156 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006552 (s)